Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SUNRATE navazuje partnerství se společností YeePay na podporu čínských společností v globální expanzi

PR článek, aktualizováno 30. dubna 2024, 14:04

Singapur 30. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost SUNRATE, inteligentní globální platforma pro platby a správu financí, oznámila uzavření partnerství se společností YeePay, předním poskytovatelem podnikových platebních řešení, které má čínským společnostem umožnit expanzi na globální trhy.

Vzhledem k pokračujícímu trendu rostoucí vzájemné konektivity po celém světě bude Čína i nadále důležitým hráčem v globálním rozvoji. Čínské podniky více než kdy jindy zaujímají klíčovou roli na mezinárodní scéně. V rámci přizpůsobení mezinárodní konkurenci a schopnosti reagovat na globální výzvy se však základním předpokladem konkurenceschopnosti a nevyhnutelným požadavkem mezinárodních podniků stalo stanovení a uplatnění spolehlivého rámce pro dodržování předpisů (compliance). K hlavním výzvám, s nimiž se podniky v procesu internacionalizace potýkají, patří soulad s předpisy a bezpečnost přeshraničních B2B plateb.

V návaznosti na nařízení o dohledu a správě nebankovních platebních institucí (dále jen nařízení), které představila Státní rada a které vstoupí v platnost 1. května 2024, přijmou společnosti YeePay a SUNRATE aktivně všechny regulační požadavky a pomohou malým a středním podnikům (MSP) bezproblémově přejít na globální trh vytvořením kompatibilního a bezpečného řešení pro globální obchodní platby typu "vše v jednom" a vyhodnocením možností globálního růstu.

Bin Tang, zakladatel a generální ředitel společnosti YeePay, uvedl: "Strategická spolupráce mezi společnostmi YeePay a SUNRATE znovu posílí soulad a bezpečnost přeshraničních plateb. Společnosti SUNRATE i YeePay jsou připraveny soustavně posilovat řízení rizik, chránit práva uživatelů a aktivně zkoumat nové modely spolupráce a služby, aby tak čínským podnikům expandujícím po celém světě poskytly bezpečné, pohodlné a nákladově efektivní platební a transakční služby. Kromě toho doufáme, že se k nám připojí další partneři, kteří poskytnou čínským podnikům kvalitnější transakční služby pro jejich globální expanzi."

Paul Meng, spoluzakladatel společnosti SUNRATE, dodal: "Pro společnost SUNRATE představuje bezpečnost a soulad s předpisy základní kámen našich obchodních operací. Při naší expanzi na různé trhy udržuje SUNRATE své operace na místní úrovni vždy v souladu s předpisy, včetně důkladné spolupráce se známými místními finančními institucemi. Jsme velmi potěšeni uzavřením strategického partnerství se společností YeePay, které oběma společnostem umožní spolupracovat a vytvářet pro čínské podniky bezpečnější a efektivnější globální obchodní platební a inkasní služby."

O společnosti SUNRATE

SUNRATE je inteligentní globální platforma pro správu plateb a financí pro podniky po celém světě. Od svého založení v roce 2016 je společnost SUNRATE uznávána jako přední poskytovatel řešení v této oblasti a díky své špičkové platformě, rozsáhlé globální síti a robustním rozhraním API umožňuje společnostem provozovat a rozšiřovat služby na místní i globální úrovni ve více než 190 zemích a regionech.

Společnost SUNRATE má globální obchodní centrálu v Singapuru a provozuje pobočky v Hongkongu, na Jakartě, v Londýně a v Šanghaji. Spolupracuje s předními světovými finančními institucemi, jako jsou Citibank, Standard Chartered, Barclays a J.P. Morgan. Další informace o společnosti SUNRATE naleznete na stránkách https://www.sunrate.com/

O společnosti YeePay

Společnost YeePay, založená v roce 2003, je jedním z předních poskytovatelů firemních platebních služeb v Číně. Podnikům poskytuje komplexní platební řešení, která ve frontendové části integrují více platebních kanálů včetně online, mobilních a offline a v backendové části zefektivňují procesy zúčtování. Klíčovou výhodou společnosti YeePay jsou řešení na míru a služby s přidanou hodnotou pro oborové vertikály včetně letecké dopravy a cestování, nového maloobchodu (New Retail), internetového finančnictví, administrativy a vzdělávání, přeshraničních služeb atd. Společnost YeePay je držitelem platební licence od Čínské lidové banky a přeshraniční licence od Státní správy devizového trhu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2399959/0429.jpg

 

KONTAKT: darren.thang@sunrate.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SUNRATE navazuje partnerství se společností YeePay na podporu čínských společností v globální expanzi  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.