Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Významná aukce tokenu „epic sat" na burze CoinEx právě probíhá

PR článek, aktualizováno 24. dubna 2024, 12:34

Hongkong 24. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Čtvrtý „epic sat", který dříve těžila společnost. ViaBTC, třetí největší těžební pool na světě, je v současné době v aukci na kryptoměnové burze CoinEx. Jde o vůbec první veřejnou aukci tokenu „epic sat" na burze a byla zahájena 23. dubna v 00:00 (UTC+8). Uživatelé burzy CoinEx mohou své nabídky podávat okamžitě po přístupu na stránku aukce, s minimálním příhozem jednoho BTC.

Aukce bude ukončena 26. dubna v 00:00 (UTC+8) a zájemce s nejvyšší nabídkou bude mít možnost získat tento vzácný token „epic sat". Pro účast v aukci je nezbytné, aby měli účastníci na svém spotovém účtu CoinEx dostatek finančních prostředků. V aukci se přijímají jen nabídky v BTC. Po přijetí nabídky systém odečte aktiva v BTC. V případě přebití nabídky se prostředky okamžitě vrátí a účastníci budou mít šanci znovu přihodit. CoinEx oznámí výsledky všem účastníkům prostřednictvím zpráv na webu a e-mailů.

První satoshi (nejmenší jednotka bitcoinu) každého půlení, ke kterému dochází po 210.000 blocích nebo zhruba každé čtyři roky, je známý jako „epic sat". Celkem existuje jen zhruba 32 tokenů „epic sat", takže každý z nich je jedinečný a pozoruhodný. V současné době jsou na trhu pouze čtyři úžasné tokeny „epic sat", takže má každý z nich jedinečný historický význam a v ekosystému bitcoinu je velmi vzácný. V aukční síni Sotheby's se jednou dražil „rare sat", který je méně vzácný než „epic sat", a prodal se za vysokou cenu 107.950 USD.

O společnosti CoinEx

Společnost CoinEx byla založena v roce 2017 jako globální burza, která se snaží zjednodušovat obchodování s kryptoměnami. Platforma poskytuje řadu služeb, včetně spotového a maržového obchodování, futures, swapů, automatického tvůrce trhu (AMM) a služeb finanční správy, a to více než pěti milionům uživatelů ve více než 200 zemích a regionech.

Díky svým „kvalitním, rychlým a komplexním" strategiím kotování zařadila burza CoinEx na seznam přes 900 tokenů a více než 1400 obchodních párů. Tento bohatý výběr umožňuje uživatelům přístup k nejnovějším kryptoměnám, které představují špičkové inovace. Společnost CoinEx se od svého založení důsledně drží zásady „uživatel na prvním místě". S upřímným záměrem vytvořit spravedlivé, respektující a bezpečné prostředí pro obchodování s kryptoměnami umožňuje společnost CoinEx osobám s různou úrovní zkušeností jednoduchý vstup do světa kryptoměn, protože nabízí snadno použitelné produkty.

KONTAKT: Yihui Gong, pr@coinex.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Významná aukce tokenu „epic sat" na burze CoinEx právě probíhá  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.