Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hospodářská komora rozšířila spolupráci se Slavia pojišťovnou

PR článek, aktualizováno 24. dubna 2024, 11:40

Praha 24. dubna 2024 (PROTEXT) - Slavia pojišťovna se stala hlavním partnerem Hospodářské komory České republiky. Jde o vyvrcholení mnohaleté spolupráce s touto organizací zastupující podnikatele a podporující rozvoj podnikatelského prostředí v naší zemi. Současné strategické partnerství jí umožní poskytovat celé členské základně této významné instituce edukativní a odbornou činnost, vycházející z dlouholetých zkušeností významného českého pojistitele.

"Pojišťovnictví všude na světě významně přispívá k dobrému běhu ekonomiky a je jedním z důležitých pilířů pro všechny podnikatele bez ohledu na velikost jejich firem," říká generální ředitel Slavia pojišťovny Karel Waisser, který smlouvu o hlavním partnerství podepsal společně s prezidentem Hospodářské komory Zdeňkem Zajíčkem. "Ve svých řadách máme specialisty, kteří dokážou podnikatelům nabídnout zkušenosti ryze české pojišťovací společnosti. Naší snahou je podpořit úsilí této instituce o maximální informovanost v rámci všech vlivů, které působí na domácí firmy a zároveň posílit komunikaci Komory směrem k široké veřejnosti o důležitosti firem a podnikatelů pro celou naši společnost," doplňuje Waisser.

Slavia pojišťovna podpoří nejenom marketingové aktivity Komory, ale účastní se i jednání v jejích pracovních skupinách. "Podepsali jsme roční smlouvu o hlavním partnerství, ale věřím, že jde o začátek hlubší spolupráce, která se stane během na delší trať," dodává generální ředitel Slavia pojišťovny.

Cílem Hospodářské komory je nejenom zastupovat podnikatele v České republice, ale také usilovat o rozvoj podnikatelského prostředí v naší zemi i v Evropské unii.

O společnosti Slavia pojišťovna a.s.

Slavia pojišťovna, člen skupiny SPGROUP a.s. a expert na neživotní pojištění, staví na dlouholetých zkušenostech z pojišťovnictví, které sahají až do dob rakousko-uherské monarchie, do roku 1868. Je jedinou ryze českou pojišťovnou s tradicí na našem trhu již více než 150 let. Dnes patří mezi Top10 neživotních pojišťoven v České republice a patří mezi lídry v oblasti pojištění cizinců. Dlouhodobě se zaměřuje na zodpovědné řidiče, kterým v rámci autopojištění dokáže nabídnout zajímavé podmínky. Své služby poskytuje fyzickým osobám, živnostníkům, malým a středně velkým firmám, velkým korporacím či obcím a městům. Služby poskytuje i personálním agenturám a cestovním kancelářím. Prostřednictvím 18 poboček a více než stovky kontaktní míst obsluhuje více než 250 000 aktivních klientů. Ti mohou pojištění sjednávat, hlásit pojistné události či poskytovat fotodokumentaci k těmto pojistným událostem i plně online, přes webové stránky či on-line aplikace Slavia pojišťovny.

Zdroj: Slavia pojišťovna

 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hospodářská komora rozšířila spolupráci se Slavia pojišťovnou  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.