Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost TCL aktivně spojuje globální partnery za účelem dosažení úspěchu na konferenci Global Partners Conference 2024

PR článek, aktualizováno 22. dubna 2024, 14:50

Wu-chan (Čína) 22. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TCL, přední značka spotřební elektroniky a světová dvojka mezi výrobci televizorů, uspořádala 19. dubna 2024 konferenci TCL Industries Global Partners Conference 2024 (GPC 2024). Na akci s mottem "společně k úspěchu" se sešlo téměř 500 obchodních partnerů, vedoucích pracovníků v oboru a zástupců médií ze 47 zemí a regionů, aby diskutovali o nejnovějších poznatcích společnosti v oblasti globálního rozvoje podnikání, výzkumu a vývoje a strategie budování značky. Konference upozornila na rozsáhlý dosah globální partnerské sítě společnosti TCL a její hlavní cíle, kterými je budování cesty k prosperující budoucnosti společně s partnery.

Během konference Du Juan, generální ředitel společnosti TCL Industries, vysvětlil globální strategii společnosti, která upřednostňuje inovace prostřednictvím produktů střední třídy, integraci značky a místní kultury, firemní odpovědnost a udržitelnost, jakož i posílení partnerské sítě na cestě globálního vývoje.

Inovace byly vždy součástí DNA společnosti TCL. Daniel Sun, technický ředitel společnosti TCL Industries, na konferenci uvedl, že TCL Industries bude i nadále pokračovat ve výzkumu a vývoji a zaměří se na optimalizaci kvality displejů, rozvoj domácí inteligence a podporu technologií šetřících energii.

Bill Jiang, viceprezident společnosti TCL Industries a generální ředitel globálního marketingového centra, zopakoval, že značka TCL se řídí heslem "Inspire Greatness", což znamená, že je pevně odhodlána doručit každému uživateli produktů TCL skvělý zážitek z používání. Na základě této nabídky byly také představeny čtyři nově definované vlastnosti značky: živá, inovativní, módní a prémiová.

Na konferenci GPC 2024 byly také představeny nejnovější inovace společnosti TCL, včetně nejnovějších LED televizorů QD-Mini, klimatizací TCL řady FreshIN, chladniček řady Free Built-in a špičkových praček, které se mohou pochlubit nejlepším stupněm čistoty na trhu. Kromě toho připravované modely tabletů TCL NXTPAPER 14 Pro a TCL NXTPAPER 14 s průkopnickým displejem nabízejícím maximální pohodlí očí spolu s inovativními brýlemi RayNeo X2 AR a RayNeo Air 2 XR podtrhly úsilí společnosti TCL v oblasti produktových a technologických inovací.

Společnost TCL oslavila 25 let od svého prvního kroku, kterým byl vstup na globální trh přes Vietnam, čímž upevnila svou globální pozici. S robustním ekosystémem 10.000 partnerů a dosahem na více než 960 milionů uživatelů po celém světě se TCL Industries rovněž proměnila v globální technologickou společnost s prodejními aktivitami ve více než 80 zemích a regionech a s obchodní přítomností ve více než 160 zemích a regionech. Její úspěch spočívá ve špičkovém vertikálně integrovaném dodavatelském řetězci, špičkových produktech a technologiích a efektivní partnerské strategii.

Společnost TCL Industries bude i nadále hledat nové příležitosti, podporovat inovace, zavádět ekologické postupy a růst společně se svými globálními partnery pod heslem "Inspire Greatness".

O společnosti TCL

Společnost TCL je přední značkou spotřební elektroniky a lídrem v celosvětovém televizním průmyslu. Aktuálně působí na více než 160 trzích po celém světě. Specializuje se na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky – televizorů, audiozařízení, domácích spotřebičů, mobilních zařízení, chytrých brýlí, komerčních displejů a dalších. Webové stránky společnosti TCL můžete navštívit na adrese https://www.tcl.com .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2393072/image_5027930_10464420.jpg 

 

KONTAKT: Savi Chen, +86-13265394382, savi.chen@bcw-global.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost TCL aktivně spojuje globální partnery za účelem dosažení úspěchu na konferenci Global Partners Conference 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.