Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Burza CoinEx sponzoruje událost Token 2049 Dubai a dokazuje tak své odhodlání podporovat globální přijetí kryptoměn

PR článek, aktualizováno 22. dubna 2024, 13:29

Dubaj (SAE) 22. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - CoinEx, přední světová kryptoměnová burza, s radostí oznamuje, že se jako Zlatý partner stala sponzorem akce Token 2049 Dubai, která se uskuteční 18. až 19. dubna 2024. Token 2049 je jednou z nejdůležitějších událostí v oblasti blockchainu a kryptoměn na světě; scházejí se zde průkopníci v oboru, investoři, podniky, vývojáři, média a další hráči, aby rozproudili diskusi, která bude formovat budoucnost Webu3.

Jako zavedená burza, kterou využívá přes 5 milionů uživatelů ve více než 200 zemích, se CoinEx s radostí zúčastní akce Token 2049 Dubai a přispěje tak k živé atmosféře spolupráce a inovací. Na našem stánku na P15 jsme pro účastníky připravili štědré dárky v podobě CET, USDT a exkluzivního zboží od CoinEx a ViaBTC.

"Jsme rádi, že se můžeme spojit s globální komunitou obchodníků s kryptoměnami jako hlavní sponzor akce Token 2049 Dubai," uvedl Haipo Yang, generální ředitel společnosti CoinEx. Akce, jako je Token 2049, jsou klíčové pro mainstreamové prosazení kryptoměn, protože podporují otevřenou výměnu nápadů a posilují vazby mezi tvůrci v této oblasti. Sponzorování této akce odráží náš trvalý závazek pracovat na globálním přijetí kryptoměn.

Akce Token 2049 Dubai nabízí neocenitelné příležitosti k výměně nápadů a navázání spolupráce, která bude formovat budoucnost kryptoměn. Jako pro průkopníka v této oblasti je pro společnost CoinEx ctí setkávat se s podobně smýšlejícími tvůrci a pokračovat v mainstreamovém prosazování krypotměn.

O společnosti CoinEx

Společnost CoinEx byla založena v roce 2017 jako globální burza, která se snaží zjednodušovat obchodování s kryptoměnami. Platforma poskytuje řadu služeb, včetně spotového a maržového obchodování, futures, swapů, automatického tvůrce trhu (AMM) a služeb finanční správy, a to více než 5 milionům uživatelů ve více než 200 zemích a regionech.

Díky svým "kvalitním, rychlým a komplexním" strategiím kotování zařadila burza CoinEx na seznam přes 900 tokenů a více než 1400 obchodních párů. Tento bohatý výběr umožňuje uživatelům přístup k nejnovějším kryptoměnám, které představují špičkové inovace. Společnost CoinEx se od svého založení důsledně drží zásady "uživatel na prvním místě". S upřímným záměrem vytvořit spravedlivé, respektující a bezpečné prostředí pro obchodování s kryptoměnami umožňuje společnost CoinEx osobám s různou úrovní zkušeností jednoduchý vstup do světa kryptoměn, protože nabízí snadno použitelné produkty.

KONTAKT: Yihui Gong, +86-18138226615, pr@coinex.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Burza CoinEx sponzoruje událost Token 2049 Dubai a dokazuje tak své odhodlání podporovat globální přijetí kryptoměn  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.