Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Miele spolupracuje s beachvolejbalisty Ondřejem Perušičem a Davidem Schweinerem na olympiádě v Paříži

PR článek, aktualizováno 22. dubna 2024, 9:12

Praha 22. dubna 2024 (PROTEXT) - Společnost Miele, výrobce prémiových přístrojů pro domácnost a profesionální provozy, oznamuje partnerství s beachvolejbalovými mistry světa Ondřejem Perušičem a Davidem Schweinerem. Tento sehraný tým bude bojovat o medaile na letošních olympijských hrách v Paříži přímo pod ikonickou Eiffelovou věží. Miele bude při tom jako jejich oficiální partner ve spolupráci se společností DATART a Českým volejbalovým svazem.

„Spolupráce s Ondřejem a Davidem je přirozeným vyústěním našeho závazku k perfekcionismu ve všem, co děláme," říká Josef Jelínek, generální ředitel Miele pro ČR a SR. „Ve spojení s oběma talentovanými sportovci vidíme odraz našich vlastních hodnot – dokonalost, spolehlivost a neustálé hledání inovací. Jsme nadšeni, že můžeme být součástí jejich cesty a podporovat je v centru světového sportovního dění ve spolupráci se společností DATART, která je pro nás dlouholetým partnerem.“

Pokud jde o inovace a kvalitu, je Miele vždy o krok napřed – stejně jako Ondřej Perušič a David Schweiner ve světě beachvolejbalu. Spolupráce s oběma sportovci představuje perfektní soulad, protože obě strany sdílejí stejnou vášeň pro dosahování dokonalých výsledků a souhru v každém detailu. Spojení je víc než samozřejmé – značka Miele totiž nabízí komplexní péči o prádlo v podobě praček, sušiček a pracích prostředků, které zajišťují optimální výsledky a výdrž materiálů i po náročných sportovních výkonech. V roce 125. výročí založení firmy se v produktové nabídce objeví i speciální jubilejní modely praček a sušiček.

„V Miele si uvědomujeme, že každý úspěch je výsledkem pečlivé přípravy, tvrdé práce, a nekompromisní kvality – stejně jako v beachvolejbalu a sportu obecně," říká Josef Jelínek a dodává: „Naši zákazníci, stejně jako fanoušci obou sportovců, vždy očekávají ty nejlepší výsledky. Ať už jde o péči o prádlo nebo další domácí každodenní aktivity, můžete se spolehnout, že v Miele získáváte partnera, o kterého se můžete vždy spolehlivě opřít.”

Společnost Miele si, stejně jako její noví ambasadoři, stojí za kvalitou a výkonem, které přináší. Když se tyto dva světy spojí, nemůžeme očekávat nic jiného než výjimečné úspěchy. Sledujte s námi cestu sehraného týmu za olympijským snem – my budeme rozhodně fandit s každým servisem, bodem i každou smečí.

Miele spolupracuje i s dalšími inspirativními osobnostmi, které jsou špičkami ve svých oborech. Patří mezi ně i snowboardistka a alpská lyžařka Ester Ledecká, šéfkuchař a podnikatel Zdeněk Pohlreich nebo Kristína Nemčková, vítězka 3. řady oblíbené soutěže MasterChef.

www.miele.cz; #MamMiele

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová

PR manager

E-mail: pohlova@kpa.cz

www.kpa.cz

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miele spolupracuje s beachvolejbalisty Ondřejem Perušičem a Davidem Schweinerem na olympiádě v Paříži  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.