Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Stál u zrodu Pilulka.cz, které pomohl k miliardovým tržbám. Teď Michal Hanáček investuje do startupu na digitalizaci volnočasových aktivit - SkvěléČesko.cz.

PR článek, aktualizováno 17. dubna 2024, 12:58

Praha 17. dubna 2024 (PROTEXT) - Už dva roky SkvěléČesko.cz vyvíjí a poskytuje platformu primárně pro malé a střední podniky ve službách pro volný čas. Nyní získává investici v řádech milionů korun od Michala Hanáčka, který hrál klíčovou roli při vzniku a expanzi lékárenské skupiny Pilulka.cz.

Start-up SkvěléČesko.cz vyvíjí unikátní platformu pro standardizaci a centralizaci služeb volného času. Poskytuje řešení, které provozovatelům služeb automatizuje veškeré procesy spojené s objednávkou - od samotné rezervace, přes zaúčtování dokladů až po zákaznický servis. Po turbulentních začátcích validuje svůj obchodní model a aktuálně obsluhuje na 4000 aktivit s ročními tržbami v nízkých desítkách milionů korun.

"Celý segment služeb volného času mě i v dnešní době překvapil svou mírou (ne)digitalize. Což ovšem vnímám jako obrovskou příležitost a SkvěléČesko.cz je na nejlepší cestě ji využít. Celý tým odvádí skvělou práci a vytváří smysluplný produkt, který poskytovateli zjednodušuje práci s obsluhou rezervace a zákazníkovi přináší stejný komfort, jako třeba při vyhledávání a rezervaci hotelu," říká Hanáček.

Hanáček do SkvěléČesko.cz vstupuje jako strategický investor, který mimo finanční investici přináší bohaté zkušenosti z oblasti online marketingu, B2B vztahů a expanze na zahraniční trhy.

"Já i celý tým si vážíme důvěry, kterou do nás Michal vložil. S jeho zkušenostmi se nám daří SkvěléČesko.cz rozvíjet rychleji a efektivněji. Výsledky prvních změn se již projevují a meziměsíčně rosteme ve vyšších desítkách procent," říká Lukáš Krhánek, CEO SkvěléČesko.cz

Projekt SkvěléČesko.cz byl založen trojicí přátel, kterým chyběla možnost pohodlně rezervovat služby, jako jsou únikové hry, bowling, dětské parky aj. Hlavním impulsem pro vznik tohoto projektu byla snaha zjednodušit proces rezervace a zvýšit komfort při plánování volného času, jako je tomu u hotelů či letenek. Cílem SkvěléČesko.cz je změnit standard plánování volného času, zvýšit transparentnost a kvalitu těchto služeb.

 

Co je SkvěléČesko.cz

SkvěléČesko.cz je technologická platforma pro svět malých a středních podniků v oblasti volnočasových aktivit, který si dosud zoufale ťukal na čelo nad nedostatkem digitalizace. Platforma umožňuje provozovatelům těchto služeb snadno, efektivně a bez zbytečných nákladů oslovovat své zákazníky a zefektivnit své podnikání online.

Zapojení provozovatelé mohou zapomenout na dlouhé hodiny nastavování a draze investovaný čas i finance. Na SkvěléČesko.cz mohou využít všechny potřebné technologie, včetně marketplace na jednom místě.

 

Odkaz na web: https://www.skvelecesko.cz/

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stál u zrodu Pilulka.cz, které pomohl k miliardovým tržbám. Teď Michal Hanáček investuje do startupu na digitalizaci volnočasových aktivit - SkvěléČesko.cz.  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.