Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Porsche Česká republika předala ocenění vítězům celostátní soutěže Autoopravář Junior 2024

PR článek, aktualizováno 16. dubna 2024, 14:44

Praha 16. dubna 2024 (PROTEXT) - Porsche Česká republika blahopřeje vítězům letošního ročníku soutěže Autoopravář Junior 2024 pro žáky středních odborných škol, kteří studují obory automechanik, autokarosář, autolakýrník a autotronik. Porsche Česká republika vystupuje již mnoho let jako hlavní partner této tradiční soutěže a aktivně se podílí i na její organizaci. Kromě toho dlouhodobě podporuje vzdělávání žáků středních a učňovských škol s výukou automobilových oborů.

Celostátní finále 29. ročníku soutěže odborných znalostí a dovedností Autoopravář Junior 2024 se uskutečnilo počátkem dubna 2024 v prostorách Servisního tréninkového centra ŠKODA AUTO v Kosmonosích. Do tradiční soutěže se letos zapojilo více než 4500 žáků. Sítem školních a regionálních kol se do finále probojovalo 69 nejlepších talentů v kategoriích Automechanik, Autokarosář, Autolakýrník a Autotronik. Nejlepšími z nejlepších se nakonec stali Štěpán Formánek z VOŠ, SPŠ automobilní a technická České Budějovice v oboru Automechanik, Vojtěch Rojt ze ŠKODA AUTO a.s., SOU strojírenské, Mladá Boleslav v oboru Autokarosář, Šimon Lapčík z ISŠA Brno v oboru Autolakýrník a Marek Novák z ISŠA Brno v oboru Autotronik.

"Tři desítky let soutěže nejlépe dokumentují, jak se změnil celý náš obor. V autoopravárenství dnes všichni řešíme, jak udělat z automechanika autoelektrikáře a z autotronika autoajťáka. Nadšení a kompetence finalistů soutěže ukazují, že jsme na správné cestě," říká Jan Hurt, jednatel společnosti Porsche Česká republika.

Porsche Česká republika se sídlem v Praze je importér značek Volkswagen, Audi, SEAT, Volkswagen Užitkové vozy a CUPRA pro Českou republiku a patří do společnosti Porsche Holding Salzburg.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Porsche Česká republika předala ocenění vítězům celostátní soutěže Autoopravář Junior 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.