Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vysávání a vytírání snadno: Srovnání robotických vysavačů s mopem od Dreame

PR článek, aktualizováno 16. dubna 2024, 8:45

 

Praha 16. dubna 2024 (PROTEXT) - Robotické vysavače Dreame se stávají stále oblíbenějšími pomocníky v domácnosti. V našem srovnání modelů L20 Ultra, L10s Ultra, D10s a D10 Plus prozkoumáme jejich rozdíly ve funkcích a účinnosti čištění. Zjistěte, který z nich nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Dreame L20 Ultra pro nejnáročnější uživatele

Dreame L20 Ultra je prémiový robotický vysavač pro náročné uživatele, jenž nabízí extrémní sací výkon až 7000 Pa. Je vhodný pro domácnosti s domácími mazlíčky ve velkých bytech či rodinných domech. Díky pokročilé LiDAR navigaci může efektivně navigovat složitými prostory a jeho baterie vydrží až 260 minut na jedno nabití. L20 Ultra také podporuje vytírání s inteligentním dávkováním vody, což zajišťuje, že jsou vaše podlahy vždy dokonale čisté, ale ne příliš mokré. Vysavač disponuje technologiemi MopExtend™ a DuoScrub™, společně s inovativní technologií odstranění a zvedání mopu, což ho činí vhodným pro domácnosti s koberci. Významnou časovou úsporu přináší jeho samočisticí funkce, což znamená, že nádrž na vodu je třeba vyprázdnit jen jednou za 75 dní.

Dreame L10s Ultra na všechny druhy podlah

Dreame L10s Ultra je navržen tak, aby dokonale čistil jakékoliv tvrdé podlahy a koberce. Nabízí čtyři úrovně sacího výkonu s maximální silou 5300 Pa a tři úrovně vytírání. Na jedno nabití může pracovat až 150 minut a čistit až 250 m². Automaticky se vrací do své dokovací stanice pro samočištění; vodní trysky oplachují vytírací podložky, které se otáčejí, aby odstranily veškerou špínu. Následné horkovzdušné sušení brání tvorbě plísní a bakterií z vlhkosti. 3litrové prachové sáčky, které jsou součástí balení, vydrží až 60 dní používání, což ocení každý.

Dreame D10 Plus jako cenově dostupné řešení

Dreame D10 Plus nabízí ekonomickou variantu bez kompromisů se sací silou 4000 Pa a rozšířenými funkcemi vytírání. Jeho baterie nabízí až 150 minut čištění, což je ideální pro malé a středně velké domácnosti. Díky základní LiDAR navigaci mohou uživatelé v mobilní aplikaci nastavit specifické čisticí zóny. Má čtyři úrovně sací síly a dokáže je upravit, když detekuje koberec. D10 Plus obsahuje 45denní sáček na prach, čímž snižuje potřebu časté údržby.

Dreame D10s pro rychlé čištění

Dreame D10s je základní model se sací silou 5000 Pa navržený pro menší domácnosti. Ačkoliv nabízí méně funkcí než ostatní modely, vyniká dlouhou životností baterie až 280 minut na jedno nabití. Zahrnuje laserovou LiDAR navigaci a dokáže překonat překážky vysoké až 20 mm. Je schopen efektivního čištění a vytírání a je vynikající volbou pro rychlý úklid.

Každý z těchto modelů robotických vysavačů Dreame má své specifické výhody a ideální použití. Zatímco modely L20 Ultra a L10s Ultra jsou určeny pro náročnější uživatele a větší domácnosti, modely D10 Plus a D10s jsou vhodné pro ty, kteří hledají cenově efektivní a účinné řešení čištění pro každodenní použití. Vyberte si podle svých potřeb a pamatujte, že správný robotický vysavač vám může ušetřit nejen čas, ale i námahu při udržování čistoty domova.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysávání a vytírání snadno: Srovnání robotických vysavačů s mopem od Dreame  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.