Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

OFICIÁLNÍ SBĚRATELSKÉ FOTBALOVÉ KARTIČKY PRO MISTROVSTVÍ EVROPY JSOU TADY!

PR článek, aktualizováno 15. dubna 2024, 15:32

Praha 15. dubna 2024 (PROTEXT) - TOPPS UVÁDÍ OFICIÁLNÍ SBĚRATELSKÉ FOTBALOVÉ KARTIČKY UEFA EURO 2024™ MATCH ATTAX, KTERÉ FOTBALOVÝM FANOUŠKŮM UMOŽNÍ SÍRAT KARTIČKY SE SUPERHVĚZDAMI BLÍŽÍCÍHO SE EVROPSKÉHO MISTROVSTVÍ. Kartičky je možné již nyní zakoupit v obchodech – nová série samozřejmě přináší i populární karty Legend, Autograph, Chrome a Ultra-rare chase.Současně s novou sérií bylo uvedeno i nové video ze série videí s José Mourinhem v hlavní roli. V tom nejnovějším se zúčastní napínavého výkladu tarotových karet.

Společnost Fanatic Collectibles oznamuje, že oficiální sběratelské fotbalové kartičky Topps UEFA EURO 2024™ Match Attax je možné již nyní zakoupit v obchodech a e-shopech.

Série UEFA EURO 2024™ Match Attax je plná hvězd ze všech zemí, které se mistrovství zúčastní. Obsahuje populární karty Signature-Style Legend, Genuine Autograph a Relic, vzácné karty Golden Treasure, Chrome Shields a Energy a rovněž ultra vzácnou kartu Cristiano Ronaldo Career Celebration Chrome a mnoho dalšího!

Karty jsou k dispozici v jednotlivých balíčcích až po balíčky Starter Pack (8,99 GBP), Multipacky Mega plechovky, Booster Tins Eco balíčky a další varianty. Úplný seznam produktů a ceny najdete na Topps.com.

Společnost Topps, která je oficiálním poskytovatelem sběratelských karet asamolepek pro UEFA EURO 2024™, připravila k uvedení nové série kartiček třídílnou sérii videí s globálním velvyslancem značky Topps, José Mourinhem. Videa jsou součástí multikanálové kampaně k uvedení produktů Topps pro EURO 2024.

První video bylo uvedeno 15. února letošního roku a shlédlo ho již více než 28 milionů sledujících na sociálních sítích a digitálních médiích.

Představena byla i druhá část trilogie, kde zastihneme José Mourinha v potemnělé místnosti kanceláře společnosti Fanatics Collectibles, kde se slavný manažer zapojuje do dramatického výkladu tarotových karet. Zvrat nastává, když je vidět, že k výkladu jsou použity oficiální karty UEFA EURO 2024 Match Attax zobrazující takové legendy jako "Galactico" Zinedine Zidane a "G.O.A.T" Cristiano Ronaldo.

Patrick Rausch, marketingový ředitel společnosti Fanatics Collectibles pro region EMEA, řekl: "UEFA EURO 2024™ se blíží a my jsme opravdu nadšeni, že fanoušci mohou již nyní začít sbírat oficiální kartičky Match Attax. Jde o jednu z našich nejzajímavějších kolekcí a jak lépe ji uvést na trh než novým videem ze série s legendárním manažerem!"

"Naše předchozí videa s José Mourinhem přilákala miliony zhlédnutí po celém světě, takže se již nemůžeme dočkat, až uvidíme, jak fanoušci a sběratelé zareagují na jeho speciální vykládání tarotových karet Match Attax!"

Jako oficiální licencovaný partner UEFA do roku 2028 bude společnost Topps poskytovat exkluzivní sběratelské karty, nálepky a sběratelské předměty spojené s UEFA EURO 2024™ a také s dalšími velkými fotbalovými událostmi včetně UEFA Women’s EURO 2025™ a UEFA EURO 2028™.

Třídílnou filmovou sérii s José Mourinhem vytvořil a produkoval Jung von Matt SPORTS.

 

Zdroj: Oxygen PR

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

OFICIÁLNÍ SBĚRATELSKÉ FOTBALOVÉ KARTIČKY PRO MISTROVSTVÍ EVROPY JSOU TADY!  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.