Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Program SPOLUbydlíme spuštěn. VAFO podpoří veřejně prospěšné projekty částkou 2,500.000 korun

PR článek, aktualizováno 15. dubna 2024, 14:39

Praha 15. dubna 2024 (PROTEXT) - 

● Grantový program společnosti VAFO již podpořil 45 projektů částkou přesahující 7,000.000 korun.

● Zájemci o podporu projektů z oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit, služeb pro seniory nebo pomoci dětem v nouzi se mohou hlásit od dubna.

● Přihlášky jsou dostupné na webu www.grantyvafo.cz

Výrobce superprémiových krmiv pro domácí zvířata VAFO oznamuje spuštění nového ročníku grantového programu SPOLUbydlíme. V letošním ročníku je cílem podpořit minimálně 30 projektů, které mají pozitivní dopad na okolí největších domácích výrobních závodů v Chrášťanech a v Číčenicích. Částka 2 500 000 korun půjde na lokální veřejně prospěšné projekty. Žadatelé o grant se mohou přihlásit na webu https://www.grantyvafo.cz/.

„Těší nás, že jsme v minulých ročnících zaznamenali rostoucí zájem o spolupráci s naší společností, proto bych byla ráda, kdybychom v letošním roce mohli podpořit minimálně 30 projektů. Ve VAFO se intenzivně věnujeme udržitelnému podnikání a rádi bychom tento směr promítli i do grantového programu, proto se budeme snažit více podporovat projekty zaměřené na ekologii a udržitelnost,“ uvedla Karolína Čápová, ředitelka vývoje produktů ve společnosti VAFO.

Žadalé o podporu projektů grantovým programem VAFO SPOLUbydlíme se mohou hlásit od začátku dubna na webu www.grantyvafo.cz.

O VAFO Group a. s.

VAFO, česká rodinná firma založená v roce 1994 v Chrášťanech, letos slaví 30 let od svého vzniku. Tři desetiletí se profiluje jako uznávaný lídr na trhu prémiových a superprémiových krmiv pro domácí mazlíčky. Portfolio výrobků zahrnuje suchá a mokrá krmiva, pochutiny a doplňky pro psy, kočky a malá zvířata. V současnosti vyváží pet food produkty do více než 85 zemí světa a celá skupina zaměstnává přes tisíc pracovníků. Strategie společnosti, která je pevně zakotvena v odpovědných obchodních postupech, se vždy zaměřovala na výrobu krmiv z vysoce kvalitních surovin, které skutečně prospívají zdraví domácích mazlíčků. VAFO má devět výrobních závodů a dceřiných společností v České republice, Finsku, Německu, Švédsku, Polsku, Velké Británii a v Estonsku.

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Program SPOLUbydlíme spuštěn. VAFO podpoří veřejně prospěšné projekty částkou 2,500.000 korun  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.