Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mibro představuje outdoorové sportovní hodinky GS Active s GPS pro novou úroveň sledování kondice při venkovních aktivitách

PR článek, aktualizováno 15. dubna 2024, 12:45

Šen-čen (Čína) 15. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Mibro, značka společnosti ZhenShi Information Technology (Shenzhen) Co., Ltd., s potěšením představuje svou nejžhavější outdoorovou fitness novinku – sportovní hodinky s GPS pod názvem GS Active (GS Active GPS Outdoor Sports Watch). Toto supermoderní zařízení, navržené na míru potřebám nadšenců do outdoorových sportů, v sobě spojuje styl, funkčnost i přesnost měření.

Srdcem hodinek GS Active je úžasný displej AMOLED s rozlišením 1000 nitů, který se může pochlubit vysokým jasem slibujícím perfektní zobrazení i v silném venkovním světle. Přináší tak skutečnou revoluci pro sportovce a dobrodruhy, kteří chtějí sledovat parametry svého cvičení v reálném čase bez namáhání očí nebo nutnosti hledat stín.

Tuto jedničku mezi displeji doplňuje možnost přizpůsobit hodinky doslova jakémukoli stylu a vkusu nositele. Díky výběru ze čtyř barevných provedení těla a dvou typů řemínků si mohou uživatelé sestavit hodinky, které vyjádří jejich osobnost a zůstanou pohodlné při jakékoli sportovní aktivitě.

Hodinky, vybavené jedinečným pohybovým algoritmem SeekBeats™ Motion Algorithm z dílny značky Mibro, neslouží jen ke sledování času, ale jsou skutečně všestranným fitness pomocníkem. Svému nositeli poskytnou hloubkovou analýzu kondičních parametrů, včetně maximálního příjmu kyslíku (VO2 Max), doby regenerace, zátěže při cvičení (TL) a efektivity tréninku (TE). Na základě těchto poznatků pak mohou uživatelé optimalizovat své aktivity tak, aby měl každý jednotlivý trénink maximální přínos pro zlepšení kardiovaskulární kondice, vytrvalosti a celkových výsledků.

Zařízení GS Active navíc přináší nový standard v přesnosti údajů o sportovní aktivitě. Pomocí profesionálních desetiosých pohybových senzorů, včetně snímače zrychlení, gyroskopu, geomagnetického snímače a snímače tlaku, zaznamenává bez nejmenších obtíží podrobné metriky, jako jsou kroky, frekvence, amplituda, orientace, aktuální horolezecká výška a tlak. Uživatelé se tak mohou spolehnout na přesná a komplexní data, ať už se věnují horolezectví, turistice nebo jakékoli jiné outdoorové aktivitě.

Další význačnou funkcí hodinek GS Active je globální satelitní určování polohy GPS. S podporou pěti lokalizačních systémů (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS) garantují rychlé a přesné sledování polohy a umožňují uživatelům mapovat trajektorii svého pohybu s bezkonkurenční přesností.

Skutečně univerzální uplatnění hodinek GS Active slibuje působivý výběr z celkem 150 sportovních režimů. Vodotěsnost 5 ATM, rozpoznávání plavecké polohy, rozpoznávání srdečního tepu pod vodou a bodování SWOLF z nich činí nepostradatelného pomocníka také pro plavce a milovníky vodních sportů.

Pro více informací navštivte https://www.mibrofit.com/ nebo sledujte profily na sítích Facebook a Instagram. S obchodními dotazy se laskavě obracejte na adresu business@mibrofit.com.

Kontakt pro média: pr@mibrofit.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2386597/Active.jpg

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mibro představuje outdoorové sportovní hodinky GS Active s GPS pro novou úroveň sledování kondice při venkovních aktivitách  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.