Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Spolupráce O2 a Air Bank se prohlubuje, nově pod hlavičkou UNITY. K novému telefonu získají zákazníci LED televizi zdarma

PR článek, aktualizováno 15. dubna 2024, 11:12

Praha 15. dubna 2024 (PROTEXT) - 

  • Nové výhody, nový svět. O2 s Air Bank rozšiřují úspěšnou spolupráci a představují unikátní ekosystém Unity, který společným zákazníkům přináší snazší obsluhu i bezkonkurenční nabídky.
  • Kromě zjednodušených plateb za služby O2 a 300korunového zpětného měsíčního bonusu za využívání služeb obou společností se mohou zákazníci těšit třeba na novou 50palcovou televizi Samsung, kterou získají zdarma při koupi telefonu Samsung Galaxy S24. A tím to zdaleka nekončí.
  • Svět Unity se bude v budoucnu rozšiřovat o výhodné nabídky dalších firem skupiny PPF. Na českém trhu tak díky tomuto propojení vzniká ojedinělý prostor plný výhod, komfortnější obsluhy i správy služeb pro zákazníky zapojených společností.

Svět Unity, který přilákal už 300 000 uživatelů, navazuje na úspěšnou spolupráci Air Bank a O2, kterou dále rozšiřuje a prohlubuje. „Unity propojuje špičkové firmy z různých oborů a odměňuje zákazníky za využívání služeb, které jsou už teď běžnou součástí jejich každodenního života. Už více než rok posíláme společným zákazníkům měsíční odměnu 300 korun zpět na účet. Teď k tomu nově v rámci Unity přidáváme další, ještě hodnotnější benefity a výhody – třeba 50palcovou televizi k nákupu telefonu. A to je teprve začátek,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

Pokud si nově společný zákazník obou firem zakoupí u O2 telefon Samsung Galaxy S24 a je součástí Unity, automaticky získává zdarma jako dárek poukázku na LED televizi Samsung UE50CU7172 v hodnotě téměř 10 000 korun. Nabídka je platná do konce června nebo do vyprodání zásob.

300 korun zpět na účet každý měsíc

Už více než rok posílají O2 s Air Bank každý měsíc za využívání služeb obou společností svým společným zákazníkům dlouhodobou odměnu 300 korun zpět na účet. A pokračovat v tom budou i dále v rámci Unity. Tuto odměnu může získat kdokoli, kdo splní základní podmínky – na běžný nepodnikatelský účet vedený u Air Bank si pravidelně posílá alespoň 10 000 korun měsíčně a zároveň z účtu v Air Bank hradí faktury za služby operátora O2 ve výši alespoň 600 korun.

Nové nabídky pravidelně

Kompletní nabídku exkluzivních výhod Unity najdou zákazníci ve své samoobsluze, kde si je mohou také jednoduše zapnout. Čerpat je může jak stávající společný zákazník, tak i ten, kdo si služby čerstvě pořídí. Stačí mít běžný účet zdarma od Air Bank a k tomu od O2 službu placenou fakturou pro nepodnikatele. „Nové odměny budeme doplňovat a měnit průběžně, je proto dobré svou aplikaci pravidelně sledovat, ať zákazníkům neunikne ani v budoucnu žádná výhoda,“ prozrazuje Jindřich Fremuth.

Více informací a rady, jak se stát součástí Unity najdou zákazníci i na webu www.unity.cz.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spolupráce O2 a Air Bank se prohlubuje, nově pod hlavičkou UNITY. K novému telefonu získají zákazníci LED televizi zdarma  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.