Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Živě: Jak se v nejisté době starat o své finanční a duševní zdraví?

PR článek, aktualizováno 15. dubna 2024, 9:33

Praha 15. dubna 2024 (PROTEXT) - Po náročném období, které způsobila pandemie koronaviru, trápí obyvatelstvo růst geopolitického napětí a stálá nejistota v oblasti financí. Jak se o své finanční zdraví starat a jak ho posílit? Proč nepodceňovat ani to duševní? Na tyto a další otázky odpoví ve čtvrtek 18. dubna od 11:00 hosté kulatého stolu BNP Paribas Cardif Pojišťovny.

Podle výzkumu BNP Paribas Cardif indexu jistoty má v současné době mnoho Čechů obavy z možného zhoršení jejich finanční situace. Ke zhoršení dochází i v oblasti duševního zdraví. „Období nejistot v populaci přetrvává, duševní zdraví Čechů se dále zhoršuje – výskyt depresí a úzkostí u dospělých je častější než kdy dříve. Alarmující je, že situace se týká i našich dětí a teenagerů, na které momentální situace dopadá také. Tomuto vývoji je nutné věnovat pozornost. Chceme přispět k otevřené diskuzi o současných problémech Čechů a hledání možných řešení. Věnovat se budeme finančnímu zdraví, narůstajícím psychickým problémům napříč obyvateli a finančnímu zabezpečení živnostníků,“ říká obchodní ředitel BNP Paribas Cardif Pojišťovny Martin Steiner.

Spolu s ním budou o tématech diskutovat ředitelka úvěrů a pojištění Air Bank a Zonky Veronika Benešová, regionální obchodní ředitelka České spořitelny Michaela Perman a ředitel segmentu pro živnostníky a malé firmy MONETA Money Bank Marek Dvořák.

Diskuzi můžete sledovat na YouTube, webu ČTK ceskenoviny.cz a Facebooku Protext ČTK, dále na webech iDNES.cz, Novinky.cz, HN.cz, e15.cz a Reflex.cz.

Pro ty, kteří nebudou moci sledovat čtvrteční přímý přenos, bude po jeho odvysílání na kanálu YouTube k dispozici záznam debaty.

Kontakt:

Mgr. Kristýna Dolejšová 

Account Manager Stance Communications, s.r.o. 

E-mail: kristyna.dolejsova@stance.cz

www.stance.cz

Zdroj: BNP Paribas Cardif Pojišťovna

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Živě: Jak se v nejisté době starat o své finanční a duševní zdraví?  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.