Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Tsingke představila na veletrhu Biologics 2024 nejmodernější biologická řešení

PR článek, aktualizováno 15. dubna 2024, 7:31

Peking/Paříž 15. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - 15. března byl v Londýně úspěšně zakončen veletrh Biologics 2024, kterého se zúčastnilo 650 zástupců farmaceutických, biotechnologických a akademických organizací a více než 50 vystavovatelů, kteří se zapojili do odborných diskusí o nejnovějších inovacích v oblasti objevování a vývoje biologických léčiv.

Společnost Tsingke, průkopník v technologii syntézy DNA/RNA, měla tu čest podělit se s účastníky o své špičkové inovativní produkty, služby a nejnovější technologie.

Během podrobných diskusí udělala na spoustu odborníku a vystavovatelů dojem vedoucí pozice společnosti Tsingke v oblasti syntézy oligonukleotidů a genové syntézy; většina z nich projevila velký zájem o spolupráci.

Nejdůležitější produkty

Syntéza oligonukleotidů: Společnost Tsingke nabízí širokou škálu oligonukleotidových produktů, včetně zakázkové syntézy DNA/RNA oligonukleotidů, sondy qPCR a NGS oligonukleotidů. Díky certifikaci ISO 13485 a důrazu na důvěru zákazníků poskytuje společnost Tsingke vysoce kvalitní syntézu nukleových kyselin více než 500 společnostem zaměřujícím se na IVD diagnostiku.

Genová syntéza Tsynth™: Stěžejní produkt společnosti Tsingke, genová syntéza Tsynth™, patří k nejlepším technologiím genové syntézy. Výzkumníkům nabízí vysokou přesnost a rychlou realizaci, což zajišťuje stabilní a účinnou genovou syntézu.

Exprese proteinů: Pět základních systémů společnosti Tsingke, které poskytují komplexní služby od genové syntézy až po expresi proteinů, nabízí výzkumným pracovníkům řadu možností uspokojujících jejich specifické potřeby. Naše vysoce výkonná expresní platforma také dodává velmi čisté a rychle zpracované produkty, což urychluje výzkumné projekty po celém světě.

Služba týkající se protilátek: Společnost Tsingke poskytuje komplexní servisní platformu od exprese genů až po expresi protilátek, která naplňuje nejrůznější potřeby při specifickém využití. Společnost Tsingke se zaměřuje na sledovatelnost a titry s vysokou expresivitou, aby zajistila tu nejvyšší kvalitu a dodržování těch nejpřísnějších norem.

O společnosti Tsingke

Beijing Tsingke Biotech Co., Ltd. je průkopnická společnost v oblasti syntézy DNA/RNA, která se vyznačuje inovativními schopnostmi v oblasti výzkumu a vývoje a snahou o neustálé zlepšování syntetických nástrojů, surovin a automatizovaných výrobních systémů. Společnost Tsingke, jejímž posláním je rozvíjet „biotechnologie pro lepší svět", klade důraz na inovace a kvalitu, které přináší výzkumným pracovníkům a podnikům po celém světě.

Další informace o společnosti Tsingke a jejích revolučních biologických řešeních naleznete na adrese https://www.tsingke.com/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2382387/Tsingke_Showcases_Cutting_Edge_Biologics_Solutions_at_Biologics_2024.jpg 

KONTAKT: weilinlin@tsingke.com.cn

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Tsingke představila na veletrhu Biologics 2024 nejmodernější biologická řešení  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.