Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

STARMUS OZNAMUJE „MOST Z BUDOUCNOSTI" ZAHAJOVACÍ KONCERT JEANA-MICHELA JARREHO, VČETNĚ SPECIÁLNÍHO HOSTOVÁNÍ BRIANA MAYE, JEHO PROGRAMU STARMUS CAMP & CITY A LAURIE ANDERSONOVÉ, KTERÁ SE PŘIPOJUJE K HUDEBNÍMU ARANŽMÁ

PR článek, aktualizováno 12. dubna 2024, 17:04

Bratislava (Slovensko) 12. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Spoluzakladatelé festivalu STARMUS Garik Israelian, PhD, sir Brian May a Jean-Michel Jarre spolu s generálním ředitelem společnosti ESET Richardem Markem a generálním ředitelem VÚB Jozefem Kausichem odhalili vzrušující podrobnosti týkající se nadcházejícího vydání STARMUS VII v Bratislavě 11. dubna 2024.

Tisková konference představila kompletní program STARMUS VII zahajovacím koncertem, nahlédnutím do programu STARMUS Camp & City, koncertem Sonic Universe a předáním medaile Stephena Hawkinga za vědeckou komunikaci, která slibuje spojení intelektu, kreativity a zázraků ve světě vědy a hudby.

S podporou společnosti ESET zahájí STARMUS VII 12. května exkluzivním živým vystoupení s názvem "Most z budoucnosti" renomovaného průkopníka elektronické hudby Jean-Michel Jarreho, ke kterému se připojí speciální host Sir Brian May, legendární kytarista Queen a spoluzakladatel společnosti STARMUS. Na dech beroucím pozadí mostu SNP přes Dunaj bude tato monumentální akce otevřena pro veřejnost a držitelé vstupenek STARMUS budou mít privilegovaný přístup blíže k jevišti.

Kromě oznámení Jarre jako headlinera bylo oznámeno, že se Jean-Michel Jarre stává členem poradního výboru STARMUS. Prestižní ceremoniál s udělením medaile Stephena Hawkinga za vědeckou komunikaci, oceňující vynikající příspěvky k šíření vědeckých poznatků, bude hostit STARMUS VII a bude zakončen jedinečným koncertem Sonic Universe, na kterém vystoupí Laurie Anderson se svým vystoupením "Archa"/„Záchranný člun", které slibuje nezapomenutelnou fúzi hudby a vědy.

Program koncertů a přednášek STARMUS doplňuje program STARMUS Camp, pulzující centrum objevování a učení, jehož cílem je vzbudit zvědavost a inspirovat další generaci vědců. Nachází se na hlavním náměstí v Bratislavě a nabídne inovativní výstavy, pohlcující zážitky a dynamický živý zábavní program otevřený účastníkům všech věkových kategorií. Program STARMUS City je šitý na míru partnerským univerzitám a nabídne více než 20 podmanivých přednášek renomovaných odborníků a výzkumníků. Přednášky se budou zabývat mimo jiné celou řadou témat, včetně průzkumu vesmíru a vědy o životním prostředí. Studenti budou mít možnost navázat kontakt s odborníky a obohatit své akademické zkušenosti.

V neposlední řadě bylo na tiskové konferenci oznámeno, že VÚB banka, druhá největší banka na Slovensku, se připojila jako sponzor pro STARMUS VII, aby inspirovala jednotlivce po celém světě ke změně.

Nadcházející edice STARMUS VII slibuje bezkonkurenční zážitek, který spojí nejbystřejší mozky světa ve vědě a hudbě, aby podnítil zvědavost a inspiraci pro příští generaci.

Kontakt pro média: Brezo Rodríguez, brezo@starmus.com; press@starmus.com

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2384744/STARMUS_VII_PRESS_CONFERENCE.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2366570/Starmus_Logo.jpg

+34 678255196

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

STARMUS OZNAMUJE „MOST Z BUDOUCNOSTI" ZAHAJOVACÍ KONCERT JEANA-MICHELA JARREHO, VČETNĚ SPECIÁLNÍHO HOSTOVÁNÍ BRIANA MAYE, JEHO PROGRAMU STARMUS CAMP & CITY A LAURIE ANDERSONOVÉ, KTERÁ SE PŘIPOJUJE K HUDEBNÍMU ARANŽMÁ  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.