Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost ExaGrid se stala finalistou předávání cen Storage Awards 2024

PR článek, aktualizováno 12. dubna 2024, 12:45

Marlborough (Massachusetts) 12. dubna 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Produktová řada, partnerský program a tým společnosti ExaGrid nominovány ve 12 kategoriích na předávání cen „The Storries XXI“

Společnost ExaGrid ® , jediné řešení v oboru pro vrstvené zálohovací úložiště s funkcí Retention Time-Lock a jediná nesíťová vrstvená vzduchová mezera s odloženým mazáním a neměnností pro obnovu ransomwaru, dnes oznámila, že byla nominována ve 12 kategoriích na 21. ročník předávání cen Storage Awards .

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20240411446821/cs/

Společnosti ExaGrid se stala finalistou v těchto kategoriích:

• Společnost roku v oblasti neměnných úložišť

• Vítěz v oboru ukládání dat – komerční: ExaGrid – Belinda Fairon

• Vítěz v oboru ukládání dat – technický: ExaGrid – Graham Woods

• Vítěz v oblasti ukládání dat – marketingový: ExaGrid – Mary Domenichelli

• Společnost roku v oblasti úložišť odolných proti kybernetickým útokům

• Společnost roku v oblasti ochrany dat

• Dodavatel hardwaru pro podnikové zálohování roku

• Společnost roku v oblasti optimalizace ukládání dat

• Dodavatel kapacitních úložišť roku

• Partnerský program roku

• Produkt roku v oblasti ukládání dat

• Společnost roku v oblasti ukládání dat

Hlasování pro stanovení vítěze v jednotlivých kategoriích právě probíhá a končí 23. května 2024. Vítězové letošních cen budou vyhlášeni na slavnostním předávání cen „The Storries XXI“, které se uskuteční 6. června 2024 v Londýně.

„Jsme vděční za ocenění Storage Awards, které získalo naše řešení vrstveného zálohovacího úložiště, náš inovativní partnerský program pro prodejce, naše špičková zákaznická podpora a jednotlivý členové týmu společnosti ExaGrid,“ řekl Bill Andrews, prezident a generální ředitel společnosti ExaGrid. „Je nám ctí, že jsme byli nominováni v tolika kategoriích, a těšíme se na červnové slavnostní předávání cen „The Storries XXI“.“

O společnosti ExaGrid

Společnost ExaGrid poskytuje vrstvené zálohovací úložiště s jedinečnou přistávací zónou („Landing Zone“) s diskovou vyrovnávací pamětí, úložištěm pro dlouhodobé uchovávání a škálovatelnou architekturou. Řešení „Landing Zone“ společnosti ExaGrid umožňuje nejrychlejší zálohy, obnovení a okamžité zotavení virtuálních počítačů. Vrstva úložiště nabízí nejnižší náklady na dlouhodobé uschování. Škálovatelná architektura společnosti ExaGrid zahrnuje plnohodnotná zařízení a zajišťuje zálohovací okno s pevnou délkou při nárůstu dat, přičemž odpadají nákladné forkliftové aktualizace a zastarávání produktu. Společnost ExaGrid nabízí jediný dvouvrstvý přístup k ukládání záloh s nesíťovou vrstvou, zpožděným odstraňováním a neměnnými objekty pro obnovu po útocích ransomwaru.

Společnost ExaGrid disponuje fyzickými prodejními a předprodejními systémovými inženýry v těchto zemích: Argentina, Austrálie, Benelux, Brazílie, Kanada, Chile, SNS, Kolumbie, Česká republika, Francie, Německo, Hongkong, Indie, Izrael, Itálie, Japonsko, Mexiko, Skandinávie, Polsko, Portugalsko, Katar, Saúdská Arábie, Singapur, Jižní Afrika, Jižní Korea, Španělsko, Turecko, Spojené arabské emiráty, Velká Británie, Spojené státy a další regiony.

Navštivte nás na adrese exagrid.com nebo se s námi spojte na LinkedIn. Podívejte se, co říkají naši zákazníci o vlastních zkušenostech se společností ExaGrid, a zjistěte, proč nyní tráví podstatně méně času zálohovacím ukládáním v příbězích o úspěších našich zákazníků. Společnost ExaGrid je hrdá na své hodnocení +81 NPS!

ExaGrid je registrovaná ochranná známka společnosti ExaGrid Systems, Inc. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240411446821/cs/

Kontakty:

Media:

Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Zdroj: ExaGrid

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost ExaGrid se stala finalistou předávání cen Storage Awards 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.