Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

OBI a 123-Transporter spojují síly: Čeští zákazníci nyní získají stejné výhody jako zákazníci v Rakousku a Německu.

PR článek, aktualizováno 10. dubna 2024, 8:02

Praha 10. dubna 2024 (PROTEXT) - V reakci na stále rostoucí požadavky našich zákazníků přichází 123-Transporter ve spolupráci s předním maloobchodním řetězcem OBI s revolučním řešením pro přepravu větších nákupů přímo z prodejen do domovů zákazníků. Po úspěšném zavedení této služby v Rakousku, kde jsme pokryli všechny tamější markety, nyní rozšiřujeme naše služby i do České republiky.

Aktuálně máme podepsané smlouvy s 17 markety OBI po celé České republice, včetně měst jako Beroun, Kolín, Plzeň, Mladá Boleslav, a řady dalších, včetně několika poboček v Praze. V každém z těchto marketů nabídneme zákazníkům minimálně dvě dodávky pro pohodlný transport nákupů přímo k nim domů. Spolupráci s OBI jsme zvolili na základě pečlivého pochopení potřeb našich zákazníků, kteří hledají spolehlivé a pohodlné řešení pro přepravu velkých nákupů čí objemných předmětů. Naše služba umožňuje zákazníkům odstavit své auto na vyhrazeném parkovišti marketu OBI a bez jakýchkoli komplikací využít naše dodávky.

123-Transporter se zavazuje k poskytování bezproblémové a bezstarostné služby svým zákazníkům, která zahrnuje neomezený počet najetých kilometrů, přístup k novým vozidlům, a také možnost snadné online rezervace, vyzvednutí i vrácení vozu úplně online.

Citace pana Dirka Fleischmanna, generálního ředitele společnosti OBI pro Českou republiku, zdůrazňuje význam této spolupráce: Ve společnosti OBI je naším cílem poskytovat našim zákazníkům „vše, co je v našich silách“. Součástí tohoto přístupu je i řešení problému s dopravou větších předmětů, které se do osobního vozidla zákazníka nevejdou. Naše zkušenosti ze spolupráce se společností 123-Transporter v Rakousku potvrzují, že tento koncept je oblíbený u zákazníků a je možné jej snadno integrovat do našeho obchodního modelu. Díky digitalizaci celého procesu pronájmu dodávky usnadňuje rovněž práci našim zaměstnancům. Když jsme zjistili, že společnost 123-Transporter plánuje expanzi do České republiky, rozhodli jsme se tuto službu nabídnout i pro české zákazníky.

Tato inovativní spolupráce mezi 123-Transporter a OBI představuje významný krok vpřed, zjednodušuje celý proces dopravy a přináší zvýšené pohodlí při nakupování. Pro více informací o dostupných službách a lokalitách navštivte naše webové stránky 123-Transporter.cz nebo přímo prodejny OBI.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

OBI a 123-Transporter spojují síly: Čeští zákazníci nyní získají stejné výhody jako zákazníci v Rakousku a Německu.  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.