Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Kolumbii se konala první tisková konference s kočkami

PR článek, aktualizováno 9. dubna 2024, 17:21

Bogotá (Kolumbie) 9. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - • Společnost Sanofi Consumer HealthCare uspořádala první tiskovou konferenci s kočkami v Kolumbii, aby v rámci kampaně Adoptujte si svou alergii představila první útulek s názvem Casa de Adopción de Amores Imposibles [Dům pro adopci nepravděpodobných miláčků]. Novináři a tvůrci obsahu tak dostali příležitost setkat se s kočkami a seznámit se s touto iniciativou pro zvýšení počtu adopcí koček v této latinskoamerické zemi.

V souladu se svým záměrem podporovat zodpovědnou adopci uspořádala společnost Sanofi Consumer HealthCare první tiskovou konferenci s těmi nejroztomilejšími a nejchlupatějšími hvězdami na světě: kočkami. Na této akci společnost představila svou iniciativu "Adoptuj si svou alergii", jejímž cílem je podpořit adopci kastrovaných koček a umožnit tak alergikům splnit si sen mít kočku jako domácího mazlíčka. Účastníci měli možnost seznámit se s přibližně 30 kočkami.

Společnost Sanofi Consumer HealthCare a nadace Adopta No Compres [„Nekupuj, adoptuj"] představily v kolumbijském hlavním městě nový "Dům pro adopci nepravděpodobných miláčků", prostor otevřený veřejnosti a zejména těm, kdo si chtějí splnit sen o adopci kočky, aby měli možnost seznámit se s budoucím členem své rodiny. Během akce bylo podáno více než 300 žádostí o adopci.

Kampaň je založena na konceptu lepší péče o sebe a spojuje sociální angažovanost společnosti Sanofi Consumer HealthCare s pozitivním dopadem na životy lidí a jejich domácích mazlíčků. Kampaň se opírá o řadu přesvědčivých vědeckých poznatků: lidé jsou alergičtí na protein Fel d1, který se vytváří v mazových žlázách a kůži koček a přenáší se do jejich srsti a chlupů, když si je olizováním čistí. Bylo prokázáno, že po kastraci se u koček produkce tohoto alergenu sníží o 90 %.

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2379935/DSC07637.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2379933/DSC07589.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2379932/DSC07518.jpg

KONTAKT: Valeria Ramirez, vramirez2@webershandwick.com, +57 322 2314436

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Kolumbii se konala první tisková konference s kočkami  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.