Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Adastra uvádí na trh OptiSuite, optimalizační platformu s umělou inteligencí, která řeší složité úlohy plánování a rozvrhování a maximalizuje tak výkonnost podniku, na AWS Marketplace

PR článek, aktualizováno 9. dubna 2024, 14:11

Toronto 9. dubna 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Adastra Group (známá také jako Adastra Corporation), světová jednička v oblasti cloudových řešení a služeb a řešení umělé inteligence, hrdě oznamuje uvedení platformy pro inteligentní optimalizaci Adastra OptiSuite na AWS Marketplace, digitálním katalogu s tisíci nabídkami softwaru od nezávislých dodavatelů softwaru, který usnadňuje vyhledávání, testování, nákup a zavádění softwaru provozovaného na Amazon Web Services (AWS). Toto nové řešení využívající umělou inteligenci je navrženo tak, aby revolučním způsobem změnilo plánování a rozvrhování úkolů a zároveň nabídlo schopnost přizpůsobení a efektivního rozhodování.

Adastra OptiSuite poskytuje přehled v reálném čase a řešení i těch nejnáročnějších úkolů plánování a rozvrhování. Tím, že zvažuje všechny možné varianty a navrhuje nejlepší postup, umožňuje flexibilní plánování na jakékoli úrovni obtížnosti. Platforma dokáže spravovat libovolný počet a typ omezení, a je tak univerzální v široké škále případů použití optimalizace prakticky ve všech průmyslových odvětvích.

„Adastra OptiSuite je dynamické řešení, které urychluje plánování a rozvrhování s bezkonkurenční efektivitou. Zvážením různých možností navrhuje OptiSuite na základě specifických a jedinečných kritérií nejlepší řešení, které optimalizuje procesy až o 30 % s pozitivním dopadem na podniky i životní prostředí,“ říká Ondřej Vaněk, výkonný ředitel pro AI.

Platforma úspěšně absolvovala přezkum AWS Foundational Technical Review (FTR), který zhodnotil její rizika, stabilitu a bezpečnost, a nyní je k dispozici na AWS Marketplace.

Ondřej Vaněk pokračuje: „Adastra OptiSuite přináší novou éru efektivity – snadno vyhledává optimální plány, šetří zdroje a zvyšuje výkon. Celosvětově osvědčená platforma mění pravidla hry pro podniky, které se snaží optimalizovat svůj provoz a dosáhnout bezkonkurenční efektivity.“

Příklady použitelných případů použití Adastra OptiSuite a jeho rozšíření Adastra OptiPlan, OptiRoute a OptiFit:

• Plánování a časový rozvrh pro zaměstnance: Vyhledejte nejlepší harmonogram, automatizujte přidělování pracovníků a usnadněte rychlé přeplánování pomocí nástroje Adastra OptiPlan.

• Logistika a dodavatelský řetězec: Optimalizujte trasy kamionů a dodávek, minimalizujte přepravu mezi sklady a zefektivněte provoz pomocí nástroje OptiRoute.

• Produkce a výroba: Naplánujte a rozvrhněte výrobní procesy, snižte množství odpadních materiálů a optimalizujte využití zdrojů pomocí nástroje Adastra OptiSuite.

• Manipulace s nákladem: Optimalizujte přepravní operace, zlepšete míru naplnění balíků a maximalizujte nakládku nákladních vozidel a kontejnerů pomocí nástroje Adastra OptiFit.

Platforma zajišťuje návaznost tím, že se přizpůsobuje růstu firmy a nabízí škálovatelnost pro měnící se potřeby. Toto řešení nezastará, jelikož jej lze použít pro další případy použití ve firmě a podle potřeby rozšířit. Komplexní nabídku doplňuje technická dokumentace a provozní příručka, které zajišťují přenos znalostí prostřednictvím školení pro technické i obchodní uživatele.

Více informací je k dispozici na adrese: adastracorp.com

O společnosti Adastra

Společnost Adastra již více než dvě desetiletí transformuje podniky na digitální lídry a pomáhá organizacím po celém světě inovovat, dosahovat špičkové provozní kvality a vytvářet nezapomenutelné zákaznické zážitky, a to vše díky síle jejich dat. Společnost Adastra, která stojí v čele služeb v oblasti umělé inteligence, dat, cloudu, digitálních technologií a řízení, dodává podnikům řešení, která jim umožňují využívat data, jež mají pod kontrolou a kterým mohou důvěřovat, přičemž je spojuje s jejich zákazníky – a jejich zákazníky se světem.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240402735046/cs/

Kontakty:

Serverní Amerika

Hugh Mansfield

hugh@mansfieldteam.com

416-918-4791

Serverní Amerika

Sarah Haney

Sarah@mansfieldteam.com

647-460-2029

Česko

Ivana Karhanova

Ivana.karhanova@adastragrp.com

+42 (0) 724-689-053

Zdroj: Adastra Group

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Adastra uvádí na trh OptiSuite, optimalizační platformu s umělou inteligencí, která řeší složité úlohy plánování a rozvrhování a maximalizuje tak výkonnost podniku, na AWS Marketplace  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.