Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Averna oznamuje akvizici společnosti ELCOM, a. s., poskytovatele řešení pro automatizované testy

PR článek, aktualizováno 9. dubna 2024, 13:41

Montreal (Kanada) 9. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Tato akvizice s více než 150 novými zaměstnanci zvyšuje významně kapacitu v oblasti výkonové elektroniky, strojového vidění, měření a analýzy energetických sítí a průmyslové automatizace.

Společnost Averna, přední světový poskytovatel řešení v oblasti testování a kvality, oznámila akvizici společnosti ELCOM, a. s. a jejích dceřiných společností. Společnost ELCOM je renomovaným hráčem v oblasti testování a měření, energetiky a průmyslové automatizace.

Prezident a generální ředitel společnosti Averna François Rainville v prohlášení k akvizici uvedl: “Jsme nadšeni, že můžeme společnost ELCOM přivítat v rodině Averna. Jejich odborné znalosti a strategické postavení na trzích automobilového průmyslu/EV, energetiky a strojového vidění dokonale doplňují naše vlastní know how a pozici na světových trzích. Různorodé dovednosti více než 150 nových členů týmu budou přínosem pro zákaznickou základnu společnosti Averna po celém světě.”

Cílem akvizice společnosti ELCOM, jejíž součástí jsou i dceřiné společnosti RH-Tech s.r.o. a ELTIA s.r.o., je využít výjimečných schopností a zdrojů zavedených týmů společnosti ELCOM. Díky jejich kvalifikovanému managementu a inženýrské síle je toto spojení v souladu s dlouhodobou vizí společnosti Averna uspokojovat potřeby svých zákazníků v oblasti automatizovaného testování v celosvětovém měřítku.

"Spojení sil se společností Averna představuje obrovskou příležitost pro růst a inovace," souhlasil doc. Ing. Daniel Kaminský, CSc., bývalý prezident a předseda představenstva společnosti ELCOM, a. s. a nyní viceprezident – Averna, a.s., Česká republika. "Věříme, že naše společné hodnoty a společné úsilí budou přínosem pro naše společnosti a zákazníky."

Dr. Kaminský, spolu s klíčovými členy vedení ELCOM, jsou nyní akcionáři společnosti Averna a budou aktivně přispívat k růstu společnosti.

"Jako majoritní akcionář společnosti ELCOM jsme od roku 2018 poskytovali podporu jejímu vedení při přechodu z firmy řízené zakladateli na agilní společnost, stejně jako při realizaci jejích růstových plánů, včetně úspěšných akvizic," uvedl Ondřej Benáček, řídící partner CEIP. "Po dokončení naší práce je Averna, jako strategický hráč na další úrovni, ideální volbou pro ELCOM a jeho zaměstnance. Jsme potěšeni, že se ELCOM nyní stane součástí globálního lídra a bude pokračovat na své cestě k úspěchu."

Nyní má společnost Averna více než 575 zaměstnanců po celém světě a naplňuje svou strategii stát se předním světovým integrátorem testovacích technických řešení pro výrobce automobilů/dopravních prostředků, lékařských přístrojů/farmacie, spotřební elektroniky a průmyslových výrobků.

Další informace o společnosti Averna naleznete na jejích webových stránkách.

O společnosti Averna

Jako globální integrátor řešení pro testování a kvalitu spolupracuje společnost Averna s konstruktéry, vývojáři a výrobci OEM, aby jim pomohla dosáhnout vyšší kvality výrobků, urychlit jejich uvedení na trh a ochránit jejich značky. Společnost Averna byla založena v roce 1999 a nabízí specializované znalosti a inovativní testování, vizuální kontrolu, přesnou montáž a automatizovaná řešení, která přinášejí významné technické, finanční a tržní výhody klientům z oblasti letectví, automobilového průmyslu, spotřebitelských výrobků, energetiky, průmyslu, lékařských přístrojů a zařízení, polovodičů, telekomunikací a dalších odvětví. Společnost Averna má pobočky po celém světě, řadu průmyslových certifikací, jako je ISO 9001:2015, registraci ITAR, a je partnerem společností NI, Eclipse Automation, PI, Keysight Technologies a JOT Automation. www.averna.com.

© Copyright 2024 Averna. Všechna práva vyhrazena. Informace se mohou změnit bez předchozího upozornění. Averna je ochranná známka společnosti Averna Technologies Inc.

Kontakt pro média: media@averna.com

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/2380225/Spole_nost_Averna_oznamuje_akvizici_spole_nosti_ELCOM_a_s_poskytovatele__e_en__pro_automatizovan__te.jpg 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Averna oznamuje akvizici společnosti ELCOM, a. s., poskytovatele řešení pro automatizované testy  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.