Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Medit představuje i900: Další krok ve vývoji intraorálních skenerů

PR článek, aktualizováno 9. dubna 2024, 9:43

Soul (Jižní Korea)/Long Beach (Kalifornie) 9. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Zajistěte si místo v první řadě při premiéře skeneru Medit i900 a objevte nejnovější špičkovou zubní technologii

Společnost Medit (www.medit.com), přední dodavatel dentálních 3D skenerů a digitálních stomatologických řešení, hrdě oznamuje další krok ve vývoji technologie intraorálního skenování v podobě představovaného modelu Medit i900.

"Naše zaměření na zákazníka je hnací silou našeho pokroku," řekl Michael Lee, technický ředitel. "Model i900 je důkazem naší snahy o inovace, která umožňuje zubním lékařům nově definovat standardy péče o pacienty a efektivitu praxe."

Medit i900 se pyšní novým inovativním ovládacím rozhraním, rychlejším a plynulejším skenováním, vylepšenou ergonomií a zdokonalenou technologií snímání materiálu. Zvyšuje uživatelskou přívětivost a zároveň nabízí větší přesnost a kontrolu. Skener Medit i900 bude představen na celosvětové virtuální akci 29. dubna 2024.

"Společnost Medit si zachovává jedinečný přístup k vývoji produktů, který je řízen lékaři," vysvětluje Han Ryu, ředitel pro růst a strategii společnosti Medit. "Model i900 ztělesňuje všechno, co společnost Medit představuje: intuitivní design, špičkový software a prvotřídní zobrazovací technologii. Především však představuje skok vpřed v tom, jak může digitální stomatologie změnit péči o pacienty."

Společnost Medit v roce 2018 ohromila trh svým prvním intraorálním skenerem i500, který zubařům nabídl velmi přesnou a uživatelsky přívětivou variantu za výrazně nižší cenu než konkurence. Na základě tohoto úspěchu uvedla společnost Medit v roce 2021 na trh nejprodávanější model i700, načež v roce 2022 následovaly modely i700 Wireless a i600, které poskytují ucelenou řadu skenerů pro všechny typy zubních ordinací.

Medit i900 bude rovněž obsahovat platformu Medit Link, která nabízí bezplatné stomatologické aplikace zvyšující produktivitu a zefektivňující pracovní postupy. Medit Link se snadno integruje s dalšími platformami, službami i hardwarem.

Model i900, který bude odhalen 29. dubna, představuje další krok v evoluci intraorálních skenerů a formuje budoucnost digitální stomatologie. Další informace najdete zde: https://www.medit.com/medit-i900-teaser/.

O společnosti Medit

Společnost MEDIT je celosvětovým poskytovatelem 3D intraorálních skenerů a digitální stomatologické platformy typu "vše v jednom", založené na vlastní patentované nejmodernější technologii. Společnost také vyvíjí inovativní software pro digitální stomatologii, který podporuje spolupráci mezi zubními klinikami a laboratořemi.

Společnost MEDIT již od svého založení v roce 2000 sídlí v jihokorejském Soulu. Společnost má rovněž zastoupení v Americe a Evropě, přičemž se může pochlubit celosvětovou sítí distributorů ve více než 100 zemích. Navštivte oficiální webové stránky společnosti MEDIT, kde najdete podrobné informace o produktech a softwaru MEDIT, jakož i oficiální kanály společnosti MEDIT na YouTube a sociálních sítích, kde na vás čeká další rozmanitý obsah.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2380027/Press_release_image_teaser_image_1_i900.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1798058/Logo_MEDIT_Logo.jpg

KONTAKT: Hyeju Heather Son, hyeju.son@medit.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Medit představuje i900: Další krok ve vývoji intraorálních skenerů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.