Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

PR článek, aktualizováno 9. dubna 2024, 9:01

Praha 9. dubna 2024 (PROTEXT) - Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Konference FinTech Roadmap´24 přinese účastníkům nejnovější informace, trendy a perspektivy v oblasti finančních technologií (FinTech). Největší podobná událost svého druhu v Česku a na Slovensku si dala za cíl spojit přední myslitele, inovátory a odborníky nejen z domova, aby diskutovali a analyzovali klíčová témata ovlivňující současný a budoucí stav FinTech průmyslu.

Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program složený ze tří tematických bloků: FinTech ekosystém, Inovace a Funding & Business Growth.

  1. FinTech Ekosystém: Debata o regulacích, podpůrných subjektech a podnikatelském prostředí pro finančně technologické společnosti. Prozkoumání nových a existujících FinTechových ekosystémů a jejich vlivu na finanční trhy, spotřebitele a podnikání.
  2. Inovace: Inovace přichází do světa finančních technologií raketovým tempem, jaké jsou ty aktuální? Analýza nejnovějších inovací v oblasti FinTechu a jejich dopady na bankovnictví, investice a finanční služby.
  3. Funding & Business Growth: Každý founder by měl ze svého businessu nejraději jednorožce. Jak na to? Diskuse o strategiích financování FinTech startupů a růstu podnikání v konkurenčním prostředí.

Účastníci konference FinTech Roadmap´24 se mohou těšit na prezentace od předních odborníků, panelové diskuse, živý networking a mnoho dalšího. Svou účast už v této chvíli potvrdili například předseda České fintechové asociace Miroslav Lukeš, zástupce České národní banky Tomáš Olexa, Radim Krejčí, Jakub Škrabánek, Gabriel Štefaňák, Martin Hobza, Jozef Balážik, Vratislav Kalenda nebo Jan Šovar.

Datum konference stanovili organizátoři na čtvrtek 16. května. Konference se koná v krásných nových prostorách přímo na Václavském náměstí v Praze. Václavák 22 je unikátní eventový prostor uvnitř funkcionalistické dominanty postavené v roce 1933 podle návrhu architekta Pavla Janáka. Palác nese název svého prvního majitele, slavného cukráře Karla Juliše.

Kromě bohatého programu se účastníci konference mohou těšit také na networking jak v průběhu akce tak po skončení v navazující afterparty přímo v prostorách konference. Součástí všech vstupenek je také občerstvení, bohatá večeře a ochutnávka vín od předního moravského vinařství. K dispozici budou pro účastníky také Apple Vision Pro od partnera Deloitte nebo soutěž o Porsche Cayman na týden s partnerem Orbi. Vstupenky jsou k zakoupení již není za early-bird cenu na webových stránkách konference.

Partnerem akce jsou přední české finančně technologické společnosti. Zlatým partnerem jsou Orbi, Portu a MasterCard. Stříbrní partneři jsou Hobza Legal, Applifting, Goodrequest, Decta, Finreg, a Up.

Konferenci FinTech Roadmap´24 pořádá FinTechový magazín Fintree.cz ve spolupráci s předními českými FinTechovými oborovými organizacemi Česká fintech asociace a asociace CTIT.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.