Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hisense je držitelem certifikátu evropské značky kvality

PR článek, aktualizováno 8. dubna 2024, 14:53

Praha 8. dubna 2024 (PROTEXT) - Hisense, součást skupiny Hisense Europe a světový lídr v oblasti chytrých domácích spotřebičů a elektroniky, je hrdým držitelem certifikátu Evropské značky kvality (EQTM). Toto osvědčení se týká celé řady inovativních a technologicky vyspělých domácích spotřebičů včetně pečicích trub, volně stojících sporáků, varných desek, myček nádobí a praček. Požadavky certifikace EQTM se přitom nevztahují pouze na výrobek jako takový, ale na celou obchodní činnost. To vše svědčí o odhodlání společnosti Hisense poskytovat řešení zaměřená na zákazníka a být inovátorem v celém odvětví.

"Jsme hrdí, že jsme získali prestižní certifikát Evropské značky kvality. Tento úspěch je důkazem našeho odhodlání dodávat našim zákazníkům výrobky a služby špičkové kvality. Ještě více podporuje naši vášeň pro inovace, spolehlivost, orientaci na zákazníka a udržitelné postupy," uvedl k ocenění Gregor Gržina, generální ředitel společnosti.

Posouvání standardů kvality od roku 1956

Evropská organizace pro kvalitu (EOQ), založená v roce 1956, je autonomní a neziskové sdružení, které působí jako propagátor zásad kvality s vlivem přesahujícím geografické Hranice. Zahrnuje různorodou síť odborníků a společností z evropských zemí i mimo ně a s počtem členů přesahujícím 22.000 fyzických osob a 8000 právnických osob slouží jako centrum pro podporu standardů kvality a osvědčených postupů. Významně přispívá k rozvoji kvality a hraje zásadní roli při formování evropské společnosti.

Zavedení nové značky kvality EQTM

Účelem nové evropské ochranné známky kvality (EQTM je nabídnout mnohem lepší hodnocení kvality výrobků i výkonnosti podniku. Certifikace EQTM stvrzuje, že výrobky splňují přísné normy kvality a bezpečnosti, a zároveň zohledňuje environmentální a sociální faktory. Společnost Hisense, která prošla přísným hodnocením EOQ, prokázala vynikající systémy řízení, výrobní a servisní postupy i mimořádnou úroveň spokojenosti zákazníků.

Certifikace EQTM potvrzuje dodržování přísných standardů včetně minimálně tříletého působení na trhu s neustálým zlepšováním výrobků Hisense. Společnosti, které se ucházejí o značku kvality, musejí získat všechny licence a povolení prokazující, že výrobek byl vyroben v souladu s národními a mezinárodními požadavky a normami a splňuje požadavky týkající se zdraví, bezpečnosti a životního prostředí.

Více informací: cz.hisense.com

Sense For Technology

Fotogalerie je trvale přístupná zde:

https://1drv.ms/f/s!AlDUuB6kZhh4gYYqMFi4erK9WxpeGw?e=wXjFs2

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hisense je držitelem certifikátu evropské značky kvality  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.