Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Bybit nastavuje v odvětví laťku svým prověřováním rezerv: 40 ověřených tokenů

PR článek, aktualizováno 6. dubna 2024, 11:24

Dubaj (SAE) 6. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, co do objemu obchodů třetí největší krypto burza světa, rozšířila prověřování rezerv, které nyní zahrnuje celkem 40 krypto tokenů, což je v tomto odvětví nejvíce. Společnost tak opět prokázala, jak silně si zakládá na transparentnosti a zabezpečení.

Ukázalo se tak, že každá ze 40 kryptoměn (včetně nově přidaných druhů jako WLD, AGI, APEX, BEAM, FET, GALA, IMX, RNDR a SHRAP) je plně podporována až do úrovně 150 %. Společnost Bybit tak předčila počet auditovaných aktiv u konkurence a stala se jedničkou v oboru.

Neúnavné úsilí společnosti Bybit o otevřenost se těší obecnému uznání a odráží se v maximálním skóre důvěryhodnosti 10/10 podle společnosti CoinGecko a v ratingu AA v nedávné zprávě CCData Crypto Exchange Benchmark Report . Tyto pocty vyzdvihují Bybit jako kryptografickou burzu, která uplatňuje osvědčené oborové postupy.

„Naše vytrvalá snaha o ověřování rezerv svědčí o tom, že věříme v budování opodstatněné důvěry," řekl Ben Zhou, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Bybit. „Prověřování rezerv je pro nás přímo nutností, nikoli jen jedním z řady postupů. Naši uživatelé se tak mohou spolehnout, že jejich investice jsou v bezpečných rukou a jsou spravovány podle nejpřísnějších odvětvových standardů."

V zájmu optimalizace bezpečnosti a udržování likvidity, která je zapotřebí k provádění uživatelských transakcí, využívá společnost Bybit promyšlený systém peněženek včetně studených, teplých a horkých. Tato robustní bezpečnostní infrastruktura, která se opírá o partnerství s institucionálními správci Fireblocks a Copper, zajišťuje společnosti Bybit čelné postavení na trhu kryptoměn a nabízí drobným i institucionálním klientům bezpečnost a transparentnost.

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je co do objemu transakcí jednou ze tří největších kryptoměnových burz a má 25 milionů uživatelů. Byla založena v roce 2018 a obchodníkům a investorům nabízí profesionální platformu v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i pilotů Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press. S dotazy médií se můžete obracet na adresu media@bybit.com Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Logohttps://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Bybit nastavuje v odvětví laťku svým prověřováním rezerv: 40 ověřených tokenů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.