Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve Studénce je uzavřena část přivaděče na D1, řidiči musí projíždět Butovicemi, náklaďáky nad 12 tun nesmí

PR článek, aktualizováno 5. dubna 2024, 8:57

Studénka 5. dubna 2024 (PROTEXT) - Řidiči ve Studénce aktuálně neprojedou přes část dálničního přivaděče v Butovicích. Dělníci na zhruba 1,5 kilometru dlouhém úseku upravují povrch vozovky. Na řidiče čekají objízdné trasy. Jde o akci Ředitelství silnic a dálnic. Řidiči ve směru od Příbora neprojedou od čerpací stanice a musí se dostat na ulici Butovickou. Na přivaděč a následně na dálnici se mohou dostat přes vjezd na přivaděč po silnici na Pustějov. Totéž platí i v opačném směru. Na ulici Butovické to ale komplikuje dopravu.

Libor Slavík (Studeňáci pro Studénku), starosta Studénky: “Velmi intenzivně a často tam situaci kontrolují strážníci i státní policisté, takže ty hříšníky se snažíme v maximální míře trestat. Já věřím, že během prvních 14 dnů uzavírky si ta situace sedne, a pak to bude lepší a klidnější.”

V plánu je ale i následná oprava nedalekého kruhového objezdu. I to následně ztíží dopravní situaci.

Libor Slavík (Studeňáci pro Studénku), starosta Studénky: “To omezení nějakým způsobem bude do Dnů NATO, byť pak už by ta silnice někdy od půlky června měla být průjezdná. Vše bude záležet na počasí. Chtěl bych pro všechny občany a všechny řidiče zdůraznit, aby dodržovali ta dopravní omezení, která jsou. Ať nevjíždějí nákladními vozy do města, protože to jednak kontroluje policie, ale zároveň i omezují ostatní účastníky silničního provozu, a nejen ty.”

Video je médiím k dispozici ZDARMA. Mohou ho použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Studénce je uzavřena část přivaděče na D1, řidiči musí projíždět Butovicemi, náklaďáky nad 12 tun nesmí  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.