Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Tianlong se zúčastnila Mezinárodního lékařského kongresu zemí Šanghajské organizace pro spolupráci v Kyrgyzstánu

PR článek, aktualizováno 4. dubna 2024, 10:21

Biškek (Kyrgyzstán) 4. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Od 27. do 29. března se v kyrgyzském Biškeku konal Mezinárodní lékařský kongres zemí Šanghajské organizace pro spolupráci na téma "Inovace a technologie v rozvoji kardiologie a nepřenosných nemocí v zemích Šanghajské organizace pro spolupráci". Kongresu se zúčastnil ministr zdravotnictví Kyrgyzské republiky Alymkadyr Beishenaliev, náměstek generálního tajemníka Šanghajské organizace pro spolupráci Janesh Kane a 400 lékařů, akademiků a světově uznávaných vědců. Společnost Tianlong Science and Technology byla pozvána k účasti na kongresu a přednesení projevu, v němž měla představit své nejnovější úspěchy a inovace v oblasti personalizované medicíny a diskutovat o nich s předními odborníky ze všech koutů světa.

Na tomto kongresu pozvala společnost Tianlong profesora Kou Huijuana z kardiologického oddělení druhé přidružené nemocnice Xi'an Jiaotong University, aby přednesl projev. Profesor Kou hovořil o přesné léčbě a aktuálním pokroku v diagnostice a léčbě hypertenze v Číně, o řadě klinických případů, a také představil individualizované řešení společnosti Tianlong pro léčbu hypertenze, které dokáže detekovat sedm genových mutací v lécích na hypertenzi a řídit pět typů léků na toto onemocnění. Profesor Kou uvedl, že "individualizovaná léčba je nový lékařský model, který dokáže určit dávkování a typ léku pro každého pacienta na základě genetických rozdílů", což účastníkům poskytlo cennou inspiraci.

Společnost Tianlong byla také pozvána, aby se zúčastnila řady konferencí a výměnných pobytů v Kyrgyzstánu. Na mezinárodní konferenci na téma "Aktuální otázky laboratorní medicíny" přednesla Jessica Wu (pyšnící se doktorátem z molekulární biologie) z oddělení zahraničního marketingu společnosti Tianlong projev na téma "LigSeq Reagent Kit – řešení individualizované léčby společnosti". Během prezentace Dr. Wu hovořila o významu individualizované léčby a podělila se o nejnovější výzkum a případy použití. Vysvětlila, že "řešení individualizované léčby společnosti Tianlong dokáže detekovat geny související s účinky běžně používaných léků na nemoci a poskytuje vodítko pro klinickou léčbu." Prezentace vyvolala napříč přítomnými odborníky značný zájem a rozjela diskusi.

Řešení individualizované léčby od společnosti Tianlong, včetně řady detekčních přístrojů a reagencií, dokážou detekovat geny související s účinky běžně používaných léků pro asistovanou reprodukci, endokrinních léků, stejně jako kardiovaskulárních, trávicích, psychiatrických, revmatických imunitních, onkologických a dalších onemocnění, a mohou tak fungovat jako vodítka pro klinickou léčbu. Jejich výhodou je rychlá detekce, přesné výsledky, tvorba komplexních zpráv a uživatelská přívětivost.

Účast společnosti Tianlong na lékařských konferencích usnadnila mezinárodní výměnu a spolupráci v oblasti medicíny. Společnost Tianlong se bude i v budoucnu věnovat vědeckému výzkumu, inovacím a technologickému rozvoji v zájmu celosvětového pokroku na poli medicíny a zdravotní péče.

O společnosti Tianlong

Tianlong je inovativní high-tech společnost specializující se na genetickou detekci a molekulární diagnostiku v Číně. Od svého založení v roce 1997 se společnost Tianlong věnuje poskytování integrovaných řešení pro PCR laboratoře odborníkům z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních webových stránkách společnosti Tianlong a na jejích stránkách na sociálních sítích LinkedIn, Facebook a Twitter.

Dotazy týkající se produktů nebo firemních informací je možné zasílat na adresu inquiry@medtl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2378402/

Professor_Kou_Spoke_at_the_International_Medical_Congress_of_SCO_Countries.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2378403/Dr__Wu_Spoke_at_the_International_Conference_in_Kyrgyzstan.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2378404/Tianlong_s_personalized_medication_solution.jpg 

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Tianlong se zúčastnila Mezinárodního lékařského kongresu zemí Šanghajské organizace pro spolupráci v Kyrgyzstánu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.