Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner se po více než 10 letech triumfálně vrací do Kalifornie

PR článek, aktualizováno 4. dubna 2024, 8:24

Ventura (USA) 4. dubna 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, oceňované a celosvětově proslulé sérum na řasy, lze nyní po více než desetileté přestávce opět dodávat do Kalifornie a zakoupit na místním trhu. Stalo se tak po zrušení zákazu prodeje v Kalifornii, který byl vydán v rámci soukromého soudního sporu na základě státního zákona o nekalé soutěži.

Společnost RevitaLash® Cosmetics s potěšením obnovuje od 3. dubna 2024 prodej kondicionéru na řasy v Kalifornii.

„Jako rodinný podnik ctíme svůj přínos tomuto odvětví, který začal právě naším nejprodávanějším kondicionérem na řasy RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner," uvedl Dr. Michael Brinkenhoff, zakladatel a generální ředitel společnosti RevitaLash® Cosmetics. „Původní kondicionér na řasy RevitaLash jsem vytvořil pro svou zesnulou manželku Gayle. Ona nám všem dokázala, že je možné žít plnohodnotný, smysluplný a nabitý život i navzdory diagnóze metastázující rakoviny prsu. Inspirací pro kosmetiku RevitaLash zůstává dodnes. Ve svém poslání stále čerpáme z jejího nadšení pro oplácení dobra a vyvinuli jsme tak již celou řadu produktů určených k posílení přirozené krásy a vnitřního ducha žen."

Lori Jacobusová, prezidentka a globální marketingová ředitelka, zdůraznila vděčnost týmu společnosti slovy: „Jako značka, která si skutečně váží svých zákazníků, jsme vděční za jejich věrnost značce RevitaLash Cosmetics v uplynulých více než 10 letech. RevitaLash Cosmetics byla první a stále je přední světovou kosmetickou řadou pro vylepšení řas a obočí a také JEDINOU značkou svého druhu vyvinutou oftalmologem. Jsme hrdí na dědictví naší značky a náš úspěch připisujeme naší oddané komunitě."

Zákazníci v Kalifornii nyní najdou přípravky pro péči o řasy RevitaLash® Advanced u předních prodejců, jako jsou Amazon, Nordstrom, Neiman Marcus, a online na revitalash.com. Další informace o řasových kondicionérech RevitaLash® Advanced a o tom, kde je lze v Kalifornii zakoupit, najdete na revitalash.com.

O společnosti RevitaLash® Cosmetics

RevitaLash® Cosmetics je světovou jedničkou ve vývoji pokročilých produktů pro zkrášlení řas, obočí a vlasů. Kolekce, která byla založena v roce 2006, zahrnuje oceňované sérum na řasy RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner a sérum na obočí RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner a lze ji zakoupit v ordinacích lékařů, lázních, salonech a specializovaných prodejnách v 70 zemích světa. Společnost RevitaLash® Cosmetics podporuje neziskové iniciativy zaměřené na boj proti rakovině prsu a část zisků věnuje na výzkumné a vzdělávací projekty. O komunitu bojující s rakovinou prsu tak pečuje nejen v říjnu, kdy si tuto nemoc připomínáme, ale celoročně. Další informace najdete na www.revitalash.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2377741/revitalash_cosmetics_logo.jpg 

KONTAKT: Sophie Birnbaum, sbirnbaum@behrmanpr.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner se po více než 10 letech triumfálně vrací do Kalifornie  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.