Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost ExaGrid se stala finalistou předávání cen Network Computing Awards 2024

PR článek, aktualizováno 3. dubna 2024, 13:00

Marlborough (Británie) 4. dubna 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost ExaGrid byla nominována v osmi kategoriích na výroční odvětvové ceny

Společnost ExaGrid ®, jediné řešení pro víceúrovňové zálohování v oboru, dnes oznámila, že byla nominována v osmi kategoriích každoročního vyhlašování cen Network Computing Awards. Vítězové letošního ročníku budou vyhlášeni na slavnostním ceremoniálu v Londýně 23. května 2024.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20240402373631/cs/

Společnost ExaGrid se stala finalistou v následujících kategoriích:

• Produkt roku v oblasti ochrany dat – vrstvené zálohovací úložiště ExaGrid

• Úložný produkt roku – vícevrstvé zálohovací úložiště ExaGrid

• Cena za návratnost investice – vícevrstvé zálohovací úložiště ExaGrid

• Hardwarový produkt roku – vícevrstvé zálohovací úložiště ExaGrid

• Cena za služby zákazníkům – ExaGrid

• Produkt roku – vícevrstvé zálohovací úložiště ExaGrid

• Společnost roku – ExaGrid

Hlasování o vítězi v jednotlivých kategoriích právě probíhá. Kromě toho je zařízení EX189 společnosti ExaGrid nominováno na cenu "Srovnávací testovaný produkt roku“ (určují porotci po nezávislém přezkoumání výrobku).

"Jsme poctěni, že jsme byli nominováni na letošní ceny Network Computing Awards,“ uvedl Bill Andrews, prezident a generální ředitel společnosti ExaGrid. "Společnost ExaGrid pokračuje v inovacích a nabízí nejlepší řešení pro zálohování v oboru. V roce 2024 jsme uvedli na trh novou produktovou řadu 2U s vysokou hustotou pro efektivní využití místa v racku a jako společnost nadále rosteme, přičemž jsme lídrem v oboru v nabídce nejlepší zákaznické podpory tím, že ke každému zákazníkovi přidělujeme seniorní inženýry podpory L2, a to po celém světě. Naše vrstvené zálohovací úložiště nabízí nejkomplexnější zabezpečení ze všech řešení zálohovacích úložišť, včetně obnovy po ransomwaru. Děkujeme Network Computing za uznání a těšíme se na květnové slavnostní předávání cen.“

O společnosti ExaGrid

Společnost ExaGrid poskytuje vrstvené zálohovací úložiště s jedinečnou přistávací zónou ("Landing Zone“) s diskovou vyrovnávací pamětí, úložištěm pro dlouhodobé uchovávání a škálovatelnou architekturou. Řešení "Landing Zone“ společnosti ExaGrid umožňuje nejrychlejší zálohy, obnovení a okamžité zotavení virtuálních počítačů. Vrstva úložiště nabízí nejnižší náklady na dlouhodobé uschování. Škálovatelná architektura společnosti ExaGrid zahrnuje plnohodnotná zařízení a zajišťuje zálohovací okno s pevnou délkou při nárůstu dat, přičemž odpadají nákladné forkliftové aktualizace a zastarávání produktu. Společnost ExaGrid nabízí jediný dvouvrstvý přístup k ukládání záloh s nesíťovou vrstvou, zpožděným odstraňováním a neměnnými objekty pro obnovu po útocích ransomwaru.

Společnost ExaGrid disponuje fyzickými prodejními a předprodejními systémovými inženýry v těchto zemích: Argentina, Austrálie, Benelux, Brazílie, Kanada, Chile, SNS, Kolumbie, Česká republika, Francie, Německo, Hongkong, Indie, Izrael, Itálie, Japonsko, Mexiko, Skandinávie, Polsko, Portugalsko, Katar, Saúdská Arábie, Singapur, Jižní Afrika, Jižní Korea, Španělsko, Turecko, Spojené arabské emiráty, Velká Británie, Spojené státy a další regiony.

Navštivte nás na adrese exagrid.com nebo se s námi spojte na LinkedIn. Podívejte se, co říkají naši zákazníci o vlastních zkušenostech se společností ExaGrid, a zjistěte, proč nyní tráví podstatně méně času zálohovacím ukládáním v příbězích o úspěších našich zákazníků. Společnost ExaGrid je hrdá na své hodnocení +81 NPS!

ExaGrid je registrovaná ochranná známka společnosti ExaGrid Systems, Inc. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

 

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240402373631/cs/

Kontakt

Media:

Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

 

Zdoj: ExaGrid

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

 Společnost ExaGrid se stala finalistou předávání cen Network Computing Awards 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.