Počasí dnes26 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Gorenje získala prestižní certifikát kvality EQTM

PR článek, aktualizováno 3. dubna 2024, 12:04

Praha 3. dubna 2024 (PROTEXT) - Společnost Gorenje, člen skupiny Hisense Europe a jeden z předních evropských výrobců domácích spotřebičů, získala pro své moderní a praktické spotřebiče do kuchyně a pro péči o prádlo certifikát Evropské značky kvality (EQTM). Tato certifikace je prestižním a respektovaným uznáním vynikající kvality a odpovědnosti k životnímu prostředí, které získávají pouze nejlepší výrobci zboží a poskytovatelé služeb v celé Evropě.

Evropská organizace pro jakost: Podpora výjimečnosti od roku 1956

Evropská organizace pro kvalitu (EOQ), založená v roce 1956, je nezávislé neziskové sdružení, které působí jako propagátor zásad kvality s vlivem přesahujícím zeměpisné hranice. Opírá se o rozsáhlou síť odborníků a společností z evropských zemí i mimo ně. Prostřednictvím svých iniciativ významně přispívá k rozvoji kvality a hraje zásadní roli při formování evropské společnosti.

Zavedení nové značky kvality EQTM – novinka na evropské úrovni

V prostředí plném různých prohlášení o kvalitě, certifikátů a více či méně důvěryhodných ocenění uvedla společnost EOQ na trh novou Evropskou značku kvality (EQTM). Certifikát EQTM zaručuje, že výrobky splňují přísné normy kvality a bezpečnosti a zároveň berou ohled na životní prostředí i společnost.

Získaný certifikát EQTM se vztahuje na širokou škálu nejoblíbenějších spotřebičů Gorenje do kuchyně i pro praní – od pečicích trub, volně stojících sporáků, varných desek, myček nádobí až po pračky. Pro získání prestižního certifikátu EQTM musí výrobky splňovat přísná kritéria: musí být na trhu nejméně tři roky a jejich kvalita se musí průběžně zlepšovat, nejméně 60 % komponentů musí pocházet z evropských zdrojů a zákazníci musejí tvořit různorodou skupinu. Kromě toho musí jít o originální výrobky, nikoliv napodobeniny, a v případě potřeby je třeba doložit příslušná práva duševního vlastnictví. Hodnocení spokojenosti zákazníků musí navíc trvale přesahovat 90 %.

"Jsme velmi hrdí na to, že jsme získali certifikát Evropské značky kvality. Věříme, že je to důkaz našeho závazku k vysoké kvalitě a inovacím v rámci našeho poslání, jímž je zjednodušit život," uvedl Gregor Gržina, generální ředitel společnosti Gorenje.

Více informací: cz.gorenje.com

Fotogalerie je trvale přístupná na tomto odkazu: https://1drv.ms/f/s!AlDUuB6kZhh4gYYGjo-Omyuvbj5E0w?e=4sU2kL

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Gorenje získala prestižní certifikát kvality EQTM  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.