Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Binance Academy představila inovativní vzdělávací programy pro vývojáře. Zájemci se mohou vzdělávat zdarma a bez předchozích zkušeností

PR článek, aktualizováno 2. dubna 2024, 15:10

Praha 2. dubna 2024 (PROTEXT) - Technologie založené na blockchainu získávají na popularitě a otevírají uživatelům nové možnosti. Binance Academy nyní přináší širokou škálu kurzů pro nováčky i pokročilé vývojáře, prostřednictvím kterých se mohou bezplatně začít vzdělávat o Web3.

Vzdělávací platforma největší kryptoměnové burzy Binance uvedla na trh kurz „BNB Chain Developer Specialization“. Tento kurz je jen posledním přírůstkem do široké nabídky vzdělávacích programů a je zaměřený na přípravu vývojářů software pro práci ve světě Web3. Program se skládá z dvaceti kurzů v angličtině, z nichž každý obsahuje dvě až šest videí. Mezi probíraná témata patří mimo jiné základy blockchainu, řetězec BNB, smart kontrakty, Solidity, decentralizované aplikace (DApps), oracles, DeFi a další.

Kurz využívá řadu poutavých výukových materiálů a známkované hodnocení. Po jeho absolvování získají uživatelé digitální certifikát. Navíc je zcela zdarma a nevyžaduje žádné předchozí znalosti blockchainu. Na Binance Academy si však přijdou na své i pokročilejší uživatelé, kterým tato vzdělávací platforma nabízí navazující, složitější kurzy.

„Blockchain a Web3 přinášejí inovace, které mají potenciál změnit různá odvětví po celém světě. Vzdělání v této oblasti je klíčové pro další rozvoj a širší přijetí těchto technologií, které formují naši budoucnost a ovlivňují globální ekonomiku. Snažíme se zpřístupnit vzdělávání s cílem podpořit finanční inkluzi a udržitelné inovace. Věříme, že náš specializovaný vývojářský program pro blockchain může motivovat a inspirovat více lidí k aktivní účasti na tvorbě budoucnosti technologií, které mají potenciál transformovat společnost a inovovat průmyslová odvětví.“ říká Yi He, spoluzakladatelka Binance.

S bezplatnými kurzy i placenými programy, které jsou akreditovány světovými univerzitami, se Binance Academy snaží odborně osvětlit a rozšiřovat znalosti svých uživatelů ve světě kryptoměn. Nové kurzy odráží rostoucí potřeby kvalifikovaných vývojářů ve světě Web3. Poskytují kvalitní a snadno dostupné vzdělávání pro každého. Díky těmto programům mohou uživatelé získat nejen cenné informace, ale také otevřít dveře k novým pracovním příležitostem.

Kurzy zasahují do všech úrovní znalostí, ať už poskytují základní přehled pro nováčky nebo nabízí propracované materiály pro zkušené vývojáře světa Web3. Rozšiřováním vzdělání mezi svými uživateli a formováním nových talentů v oblasti vývoje Binance Academy přispívá k růstu a prosperitě celého kryptoměnového sektoru, přičemž klade důraz na dostupnost a kvalitu informací pro každého, kdo má o toto rychle se rozvíjející pole zájem.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Binance Academy představila inovativní vzdělávací programy pro vývojáře. Zájemci se mohou vzdělávat zdarma a bez předchozích zkušeností  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.