Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Gevorkyan, a.s. uspěl na světovém veletrhu IWA OutdoorClassics v Norimberku

PR článek, aktualizováno 2. dubna 2024, 7:56

Bratislava 2. dubna 2024 (PROTEXT) - IWA je největší evropská výstava zaměřená na lov, střelecké sporty, výrobky pro outdoorové aktivity, soukromou bezpečnost, vybavení pro vymáhání práva, civilní a služební sebeobranné vybavení.

Vzhledem k rostoucímu zájmu firem prezentujících obranný průmysl z celé Evropy se vedení společnosti dokázalo okamžitě přizpůsobit poptávce trhu a prezentovat na veletrhu IWA technologické možnosti společnosti.

Technologie a KNOW HOW, které společnost ovládá, a široké produktové portfolio vyvolaly velký zájem ze strany výrobců obranného průmyslu a zástupců ministerstev obrany několika zemí.

Některé výrobky společnosti se ukázaly být na trhu naprosto jedinečné a způsobily doslova šok.

Investice do rozšíření kapacit MIM (Metal Injection Molding), které byly realizovány z prostředků IPO, umožnily společnosti potvrdit možnost zahájení nových projektů ihned v průběhu veletrhu.

Zákazníci ze západní Evropy a USA navíc pozitivně komentovali dobrou spolupráci s vývojovým centrem ve Vídni, a to i s ohledem na logistickou dostupnost.

Návštěvníky zaujala rozmanitost materiálů, s nimiž společnost dokáže pracovat. Mnoho evropských zákazníků tradičně používá specifické materiály z konvenčního slévárenského průmyslu, které nejsou v běžném portfoliu MIM společností, a proto se dosud nesetkali s možností využití progresivních technologií práškové metalurgie. Nejnovější výrobky společnosti GEVORKYAN, Inc. vystavené v pavilonu během veletrhu reálně ukázaly nové perspektivy vstřikování kovových materiálů a posunuly hranice využití technologie MIM pro obranný průmysl.

Přímo na veletrhu bylo projednáno několik projektů pro zákazníky z různých kontinentů s potenciálním dodatečným objemem prodeje 12-14 milionů eur ročně, projektů, které budou trvat několik let a mají potenciál růstu.

Vzhledem k dvougeneračnímu KNOW HOW, které má společnost ve výrobě speciálních produktů, považujeme obranný průmysl za jedno ze strategických odvětví pro další rozvoj společnosti v příštích letech.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gevorkyan, a.s. uspěl na světovém veletrhu IWA OutdoorClassics v Norimberku  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.