Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

XCMG Machinery řeší globální nedostatek talentů v oboru stavebních strojů

PR článek, aktualizováno 31. března 2024, 10:15

Sü-čou (Čína) 31. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost XCMG Machinery (SHE:000425, „XCMG") zahájila v rámci strategického kroku pro řešení rostoucího nedostatku talentů v celosvětovém sektoru stavebních strojů rozsáhlý program vzájemného vzdělávání svých zaměstnanců z globální centrály společnosti XCMG. Cílem této iniciativy je zlepšit komplexní dovednosti v oblasti řízení projektů u více než 1000 zaměstnanců, kteří poskytují služby, jako je preventivní údržba a poradenství v oblasti zařízení a techniky. Tento program znamená významné zmírnění tlaku na dodavatele v důsledku nedostatku zkušených pracovníků.

Globální sektor stavebnictví čelí rostoucímu tlaku v důsledku výrazného nedostatku kvalifikované pracovní síly, což je problém, který je obzvláště závažný v zemích s vyspělou infrastrukturou – včetně USA a Kanady – a v rozvojových zemích procházejících rychlou urbanizací, jako je Indie a Jihoafrická republika. Společnost XCMG si je vědoma zásadního významu vysoce kvalifikované servisně orientované pracovní síly, která podporuje dodavatele a stavebníky v jejich úsilí o efektivní stavební práce. V reakci na tento problém tak zahájila rozsáhlou sérii servisních školení zaměřených na klíčové mezinárodní trhy s cílem zvýšit dovednosti a znalosti svých servisních pracovníků.

S více než 300 semináři, čítajícími přes 1300 hodin a navštěvovanými téměř 2000 účastníky z více než 30 zemí, dosáhla společnost XCMG v oblasti mezinárodního školení pozoruhodných úspěchů. Globální obchodní centrála společnosti, která využívá své rozsáhlé globální zdroje v oblasti výzkumu a vývoje, výroby a testování, vyvíjí vzdělávací iniciativy na míru, které jsou přesně přizpůsobeny specifickým požadavkům místních trhů. Tyto iniciativy byly realizovány v různých regionech, včetně jihovýchodní Asie, střední Asie, Indonésie a Jižní Afriky, kde se setkaly s vynikající zpětnou vazbou od mezinárodních účastníků školení.

Program, který se zaměřuje na propojení teoretických znalostí s praktickou aplikací, nabízí účastníkům příležitost zapojit se do simulací zahrnujících celou řadu situací v oblastech, jako je provoz a údržba. Samotné výrobní provozy pak proměňuje ve výukové prostředí a provádí účastníky školení dílnami, zónami pro testování výrobků či prostory provozní údržby. Absolvováním základního školení v oblasti mechaniky, hydrauliky a elektrotechniky si mezinárodní servisní pracovníci společnosti výrazně zlepšili odborné znalosti a zvýšili tak svou schopnost zvládat nejrůznější technické problémy v oblasti servisu a podpory. Kromě toho proběhla komplexní a důkladná školení o provozu a údržbě různých výrobků, která účastníky připravila na rychlé řešení mimořádných situací a minimalizaci prostojů u zákazníků.

Společnost XCMG rozvinula své servisní schopnosti nad rámec běžných oprav zařízení a technické podpory zařazením konzultací zaměřených na zlepšení preventivní údržby, které obohatily nabídku poskytovaných služeb. Tento rozšířený model zákaznického servisu zvyšuje nejen kvalitu služeb, ale i konkurenceschopnost servisního týmu.

Technická akademie společnosti Xuzhou Construction Machinery nabízí také praktickou výuku, při níž členové týmu rozebírají a studují zařízení přímo na místě a trénují na simulátorech a skutečných strojích pro rychlou a profesionální adaptaci na nové produkty a technologie. Včasné, strategicky pojaté propagační aktivity pro nově zaváděné produkty na mezinárodní úrovni navíc umožňují týmu nabízet modernizační a adaptační služby na míru, čímž dále zvyšuje spokojenost zákazníků.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2375224/XCMG_Machinery.jpg

KONTAKT: Wang Lin, xcmg_media@163.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

XCMG Machinery řeší globální nedostatek talentů v oboru stavebních strojů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.