Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Midea RAC rozšiřuje rodinu produktů CirQHP o nové přírůstky, které nabízejí komplexní řešení regulace domácího klimatu pro evropské domácnosti

PR článek, aktualizováno 30. března 2024, 17:16

Milán 30. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Divize Residential Air Conditioner společnosti Midea (Midea RAC) představila na veletrhu Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2024 nové výrobky řady CirQHP, které představují významný krok k uspokojení potřeb evropských rodin v oblasti vytápění a chlazení. Řada CirQHP je navržena tak, aby poskytovala celoroční komplexní řešení pro vytápění a chlazení prostor vzduchem i vodou, jakož i ohřev teplé vody, přizpůsobené speciálně pro rozmanitý evropský trh.

Během panelové diskuse pořádané The Verge se odborníci z oboru zabývali problémy, kterým uživatelé v současné nestabilní ekonomické situaci čelí, a to včetně kolísajících cen energií, které ovlivňují mnoho domácností. Diskuse zdůraznila neutuchající boj mezi kolísajícími náklady na energii a obavami o životní prostředí, což je výzva, kterou se Midea RAC zavázala řešit.

Řada CirQHP je jednou z reakcí Midea RAC na tento rozpor mezi udržitelností a cenovou dostupností. S řadou CirQHP, která se zaměřuje na požadavky na chlazení i vytápění, nabízí Midea RAC různé kombinace produktů, přičemž každá je navržena tak, aby splňovala jedinečné potřeby uživatelů a požadavky na instalaci v různých typech budov, a zajišťovala tak energetickou účinnost, nákladovou efektivitu i pohodlí. Je jedno, jestli se jedná o útulný byt, nebo rozlehlou vilu, připravena je optimální konfigurace, která minimalizuje potíže s instalací a zároveň maximalizuje pohodlí a účinnost.

Hvězdou řady CirQHP je bezesporu CirQHP Heat Recovery, celoroční komplexní řešení pro ohřev vzduchu a vody s technologií rekuperace tepla. Toto řešení je odpovědí na problém, kdy je zapotřebí více systémů s několika venkovními jednotkami. Taková zařízení nejenže vedou k vyšším nákladům na instalaci a emisím uhlíku, ale také vyžadují nadměrný prostor a zanechávají větší ekologickou stopu.

Řešení CirQHP s rekuperací tepla se může pochlubit vyšší účinností a nižšími náklady na energii, protože je vybaveno multisplitovým systémem, který vyžaduje jen jednu venkovní jednotku a různé typy vnitřních zařízení, jež poskytují integrované řešení pro ohřev vzduchu a vody. Tento inovativní přístup je zárukou bezproblémového chlazení, vytápění a ohřevu vody na jednom místě a představuje revoluci v oblasti domácího komfortu, která je navíc šetrná k životnímu prostředí. Systém využívá pokročilou technologii rekuperace tepla a díky recyklaci odpadní energie z klimatizace poskytuje v létě zdarma teplou vodu. Tato technologie se stará o rychlou regulaci teploty a celoroční dodávku teplé vody pouze s jedinou venkovní jednotkou, což výrazným způsobem snižuje spotřebu energie, plýtvání materiálem i nároky na prostor. Midea RAC také představuje 100litrovou malou nádrž pro obyvatele bytů, která vyhovuje různým potřebám instalace a je univerzální volbou pro každou domácnost.

Kromě toho Midea RAC uvedla na trh řadu CirQHP Hybrid, která je speciálně navržena pro chladnější oblasti se specifickými potřebami vytápění. Evropské domácnosti čelí mnohostrannému dilematu týkajícímu se vytápění, protože více než 60 milionů plynových kotlů potřebuje výměnu. Zatímco v oblastech s extrémně nízkými teplotami se přechod na tepelná čerpadla může zdát neefektivní a drahý, pokračující využívání plynových kotlů může být zpočátku levnější a při nižších teplotách nabízet lepší výkon. Tato možnost však s sebou nese rizika spojená s kolísajícími cenami plynu a potenciálními změnami předpisů v oblasti životního prostředí.

V rámci řešení těchto výzev Midea RAC integrovala svou špičkovou technologii tepelného čerpadla CirQHP s plynovým kotlem a vyvinula dvě řešení, CirQHP Multi-hybrid a Indoor Hybrid, která nejenže využívají výhod obou systémů, ale slouží také jako odrazový můstek k zavádění ekologičtějších energetických řešení.

Řešení řady CirQHP ztělesňují principy CirQHP Economy a CirQHP Humanity a odrážejí závazek Midea RAC k ZELENÉ VIZI – MODRÉ BUDOUCNOSTI. Sladěním lidských potřeb s přírodou se Midea RAC snaží poskytovat optimalizovaná řešení vytápění a chlazení, která jsou energeticky úsporná, nákladově efektivní a nízkouhlíková a která současně uspokojují rozmanité potřeby evropských domácností.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2375194/image_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2375193/image_2.jpg

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2375195/Low_res_Video.mp4

KONTAKT: Echo Huang, huanglx91@midea.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Midea RAC rozšiřuje rodinu produktů CirQHP o nové přírůstky, které nabízejí komplexní řešení regulace domácího klimatu pro evropské domácnosti  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.