Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

M&G je oficiálním partnerem pro kancelářské potřeby na fóru Boao pro Asii v oblasti udržitelnosti

PR článek, aktualizováno 29. března 2024, 18:02

Šanghaj 29. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - V rámci tématu „Asie a svět: Společné výzvy, společná odpovědnost" se 26. března v čínském Chaj-nanu konala výroční konference Boao Forum for Asia (BFA) 2024. Společnost M&G je oficiálním dodavatelem kancelářských potřeb fóra od roku 2005. V rámci tohoto partnerství zřídila společnost M&G na místě konání akce zónu Zelená kancelář, kde nabízí kancelářské potřeby nejvyšší kvality a udržitelné papírenské výrobky.

V reakci na výzvu k nízkouhlíkové transformaci připravila společnost M&G pro účastníky psací potřeby šetrné k životnímu prostředí. Tělo gelového pera bylo vyrobeno z kyseliny polymléčné (PLA), fermentované kukuřice a jiné biomasy obsahující škrob. Obálka brožury byla vyrobena z prvotřídní kůže s certifikátem Global Recycled Standard (GRS). Použitý papír se pyšní certifikací organizace Forest Stewardship Council (FSC).

Společnost M&G zároveň zahájila poskytování ekologických kancelářských potřeb na míru, aby pomohla více podnikům a organizacím snížit ekologickou stopu a emise skleníkových plynů v kanceláři. Čínský papírenský gigant doufá, že umožní více lidem pracovat a žít udržitelnějším způsobem, když do každodenně používaných kancelářských výrobků vtělí udržitelný přístup.

V roce 2021 se společnosti M&G podařilo dosáhnout vedoucího postavení v čínském papírenském průmyslu a zahájila svou strategii udržitelného rozvoje. Společnost M&G proaktivně využívala čtyř strategických pilířů: „udržitelné produkty", „reakce na změnu klimatu", „udržitelný dodavatelský řetězec" a „posílení postavení zaměstnanců a komunit". Dosáhla prospěšných výsledků a učinila důležitý krok směrem k „vytvoření udržitelné podnikatelské budoucnosti".

Společnost M&G úspěšně uvedla na trh řadu ekologických výrobků, včetně první řady psacích potřeb s nulovými emisemi uhlíku vyrobených z recyklovaných obalů od jídla, gelových per „Carbon Emission Reduction Plan" využívajících recyklovaný plastový akrylát ze starých domácích spotřebičů a řady Endangered Species Wetland vyrobené z biologicky rozložitelných materiálů PLA nebo recyklovaných materiálů, které přispívají ke snahám o zachování biologické rozmanitosti.

Společnost M&G je vedoucím hráčem na čínském trhu s kancelářským zbožím, přičemž vedoucí postavení drží v rozsahu podnikání, ziskovosti, distribučním pokrytí, výzkumu a vývoji výrobků. Nyní se stala jednou z největších společností vyrábějících kancelářské potřeby na světě.

Společnost M&G Stationery každoročně investuje přibližně 100 milionů RMB do výzkumu a vývoje a dosáhla více než 1100 nároků na duševní vlastnictví. Součástí její silné distribuční sítě je 70.000 prodejních terminálů, které pokrývají více než 80 % škol v Číně a více než 50 zámořských zemí.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2374243/image_5004835_26484324.jpg 

KONTAKT: zhengtianhui@mg-pen.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

M&G je oficiálním partnerem pro kancelářské potřeby na fóru Boao pro Asii v oblasti udržitelnosti  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.