Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bybit Powered by SATOS spouští regulovanou platformu pro digitální aktiva v Nizozemsku

PR článek, aktualizováno 29. března 2024, 18:15

Amsterdam 29. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Bybit, jedna ze tří největších světových kryptoburz podle objemu transakcí, dnes s hrdostí oznamuje spuštění své regulované platformy pro digitální aktiva Bybit.nl v Nizozemsku.

Tento strategický krok je výsledkem trvalého závazku společnosti Bybit poskytovat špičkové služby svým uživatelům a zároveň dodržovat regulační pokyny. Společnost Bybit upevnila své partnerství se společností SATOS a položila základ pro dnešní vzrušující oznámení v červnu 2023. S využitím vážené pověsti společnosti SATOS a téměř desetiletých zkušeností v oboru si Bybit klade za cíl vytvořit důvěryhodné obchodní prostředí pro nizozemské uživatele a nabídnout jim rozmanitou škálu finančních produktů a obchodních nástrojů.

Hlavní výhody pro nizozemské uživatele v rámci služby Bybit Powered by SATOS:

1. Všestranná platforma a vylepšené obchodní nástroje: Nová místní regulovaná platforma poskytuje nizozemským uživatelům přístup k všestranné nabídce finančních produktů, vzdělávacím zdrojům a pokročilým obchodním nástrojům pro snadné a efektivní obchodování.

2. Lokalizovaná podpora a zapojení komunity: Bybit se zavazuje poskytovat nizozemské kryptoměnové komunitě podporu na míru, nabízet lokalizovanou pomoc a podporovat spolupráci a inovace prostřednictvím komunitních iniciativ.

3. Brána k funkcím Bybit Web3: Nizozemští uživatelé získají přístup k novým vzrušujícím funkcím Bybit Web3, včetně peněženky Web3 Wallet a Airdrop Arcade, čímž se zlepší jejich celkové zážitky z oblasti krypta v komunitě Web3.

Díky našemu partnerství se společností SATOS mohou nizozemští uživatelé bez námahy vkládat a vybírat fiat, obchodovat s více než 300 páry a využívat pro svá kryptoměnová aktiva vylepšená bezpečnostní opatření. Společnost SATOS, která podléhá dohledu Nizozemské národní banky, zaručuje svým uživatelům prvotřídní bezpečnost a spolehlivost.

„Velmi nás těší příležitost spustit naši regulovanou platformu pro digitální aktiva v Nizozemsku a dále tak prohloubit náš závazek poskytovat služby našim uživatelům a zároveň dbát na dodržování regulačních předpisů," uvedl co-founder and CEO společnosti Bybit Ben Zhou (spoluzakladatel a šéf společnosti Bybit Ben Zhou). „Prostřednictvím našeho partnerství se společností SATOS chceme nizozemským uživatelům poskytnout bezpečný a hladký obchodní zážitek podložený špičkovými bezpečnostními opatřeními a bezkonkurenční podporou."

#Bybit #TheCryptoArk

O službě Bybit Powered by SATOS

V červnu 2023 vytvořila společnost Bybit strategickou alianci se společností SATOS, jedním z nejstarších poskytovatelů služeb v oblasti kryptoměn, který působí v Nizozemsku a Belgii od roku 2013. Toto partnerství je důkazem našeho odhodlání poskytovat našim uživatelům ty nejlepší služby v souladu s regulačními směrnicemi a zajistit, že se jim dostane vysoce kvalitních služeb.

O společnosti Bybit

Bybit je jednou ze tří největších burz s kryptoměnami s celkem 25 miliony uživatelů. Byla založena v roce 2018 a nabízí profesionální platformu pro investory a obchodníky v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i pilotů Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press.

S dotazy médií se laskavě obracejte na adresu media@bybit.com.

Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com.

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit:

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2311704/Bybit_Satos_Logo.jpg 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bybit Powered by SATOS spouští regulovanou platformu pro digitální aktiva v Nizozemsku  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.