Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Midea představila spotřebiče nové generace na Evropské obchodní konferenci 2024 v Řecku

PR článek, aktualizováno 29. března 2024, 12:33

Atény (Řecko) 29. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Midea, světový lídr v oblasti inteligentních domácích spotřebičů, s hrdostí oznamuje svou účast na setkání Midea European Trade Conference 2024 (Evropská obchodní konference Midea 2024), které se konalo v Řecku od 20. do 22. března. Na této akci společnost Midea představila svůj nejnovější příspěvek k evropskému trhu zboží pro domácnost a kuchyni v podobě dvou inovativních produktů: trouby Midea TastePro (Midea TastePro Oven) a vestavné trouby Midea 2.0 (Midea 2.0 Built-in Oven).

Midea TastePro a Midea 2.0 jsou inovativními doplňky moderní kuchyňské technologie, které mají uživatelům poskytnout pohodlí, efektivitu a konektivitu v rámci jejich inteligentních domácích sestav. Tyto spotřebiče, navržené pro integraci do stávajících ekosystémů internetu věcí, nabízejí zdokonalené ovládání a flexibilitu pro řízení kuchyňských prací bez složitého nastavování a umožňují vzdálené zásahy pomocí kompatibilních zařízení mimo blízké okolí domácnosti. Účastí na evropské obchodní konferenci v Řecku se společnost Midea strategicky připravila nabídnout evropským spotřebitelům profesionální a zároveň inspirativní způsob vaření.

Trouba Midea TastePro Oven

Výběr integrovaných funkcí: Trouba Midea TastePro nabízí pečení, opékání, grilování a další funkce v jediném spotřebiči. Její multifunkční vlastnosti, které umožňují snadno přecházet mezi programy vaření v páře, pečení a mikrovlnného ohřevu, zefektivňují proces vaření.

Patentovaná grafenová technologie: Díky pokročilé grafenové technologii zajišťuje trouba Midea TastePro Oven efektivní a rovnoměrnou distribuci tepla pro precizní přípravu pokrmů s konzistentními výsledky.

Technologie rychlého ohřevu XpressHeating: Díky technologii rychlého ohřevu XpressHeating zkracuje trouba Midea TastePro Oven dobu předehřívání a urychluje vaření bez snížení kvality. Díky technologii inteligentního propojení Matter se bez problémů integruje do ekosystémů inteligentní domácnosti, čímž uživatelům poskytuje flexibilitu a zvyšuje jejich komfort při vaření.

Vestavná trouba Midea 2.0

Grilování při mimořádně vysoké teplotě: Teploty grilování až 280 stupňů Celsia (oproti 250 stupňům Celsia u tradičních trub) slibují špičkové výsledky.

Objem 72 l s 5 rošty: Prostorná trouba s několika patry nabízí uživatelům možnost připravovat různé pokrmy současně a zajišťuje konstantní a rovnoměrný ohřev všech pokrmů.

Rychlý ohřev: Pokročilá technologie rychlého předehřevu umožňuje dosáhnout teploty více než 250 stupňů Celsia za pouhých sedm minut, čímž uživatelé ušetří 30 % obvyklé doby předehřevu. (Údaje z interních laboratorních zkoušek).

Energetická účinnost A+: Optimalizovaná logika programu a nová konstrukce dutin maximalizují využití energie díky vytváření přiměřeného tepla a zamezení jeho úniku, což vede ke zlepšení energetické účinnosti.

Spotřebiče Midea jsou tu, aby nabídly evropským zákazníkům komfortnější vaření v pohodlí domova. Díky vynikajícímu ovládání, flexibilitě a výkonnosti mění běžnou kuchyňskou rutinu v pohodlné, efektivní a multifunkční zážitky. Společnost Midea zároveň demonstruje své špičkové postavení v oboru kvalitních kuchyňských spotřebičů, které odpovídají proměnlivým potřebám a preferencím evropských zákazníků a nabízejí jim nové rozměry kulinářských úspěchů.

O společnosti Midea a skupině Midea Group

Midea je jednou z více než 10 značek v rámci Smart Home Business skupiny Midea Group. Společnost Midea Group byla založena v roce 1968 a v žebříčku Fortune Global 500 pro rok 2023 obsadila 278. místo. Oblasti jejího podnikání zahrnují inteligentní domácí spotřebiče, elektromechaniku, stavební technologie, robotiku a automatizaci a digitální inovace.

S dotazy médií a žádostmi o předvedení produktů nebo rozhovory prosím kontaktujte:

[Isaac Fan] fanyx20@midea.com

[Jessie Wang] wangrong15@midea.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2370647/image_5028920_35042932.jpg 

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Midea představila spotřebiče nové generace na Evropské obchodní konferenci 2024 v Řecku  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.