Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nadace Vantage Foundation navazuje spolupráci s organizací Instituto Claret za účelem podpory znevýhodněných komunit v Brazílii

PR článek, aktualizováno 28. března 2024, 13:30

Sao Paulo (Brazílie) 28. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Nadace Vantage Foundation s potěšením oznamuje zahájení partnerství s renomovanou brazilskou charitativní organizací Instituto Claret.

Instituto Claret nabízí řadu programů, včetně podpory dětí, rodin, prevence násilí, pomoci bezdomovcům, potravinové bezpečnosti a odborného vzdělávání. Tyto iniciativy, které se měsíčně dotýkají životů tisíců lidí, zdůrazňují neochvějné odhodlání organizace podporovat znevýhodněné komunity.

"Instituto Claret se věnuje podpoře lidí v ohrožených situacích prostřednictvím služeb a programů zaměřených na člověka a přizpůsobených všem věkovým skupinám – od malých dětí až po seniory, včetně rodin a dospívajících, kteří potřebují podporu po škole," vysvětluje Paula Rodrigues Diego Unger, manažerka organizace Instituto Claret.

"Naším posláním je pomáhat lidem dosáhnout jejich plného potenciálu. Zajištěním bezpečného prostředí jim můžeme poskytnout útočiště a naslouchat jejich potřebám a přáním. Díky tomu jim dokážeme nabídnout pomoc šitou na míru a propojit je s nezbytnou podporou, jako je vzdělávání, zdravotní péče a obhajoba jejich práv."

Tato spolupráce je příkladem společného závazku k filantropii a sociálnímu uvědomění. Oba subjekty spojují jejich snahy o urychlení smysluplného zlepšování komunity. Tato iniciativa s organizací Instituto Claret je součástí řady programů, které realizuje nadace Vantage Foundation , přičemž podtrhuje trvalý závazek organizace mít pozitivní dopad na celém světě.

"Nadace Vantage Foundation je i nadále pevně odhodlána vytvářet pozitivní změny smysluplným způsobem po celém světě," uvedl Steven Xie, výkonný ředitel nadace Vantage Foundation. "Každou naší iniciativou přispíváme společně s našimi partnery k inkluzivnější budoucnosti pro každého."

Od svého uvedení na trh v technologickém centru McLaren Technology Centre ve Velké Británii za podpory agentury UN Refugee Agency (UNHCR) a týmu NEOM McLaren Extreme E na konci roku 2023 rozšířila nadace Vantage Foundation svou působnost do zemí, jako jsou Malajsie a Singapur. Právě minulý měsíc spolupracovala nadace Vantage Foundation s nadací The iREDE Foundation na podporu dětí po amputaci v Nigérii.

Další informace o organizaci Instituto Claret najdete na adrese https://www.institutoclaret.org.br 

O nadaci Vantage Foundation

Nezávislá charitativní organizace Vantage Foundation byla založena v technologickém centru McLaren ve Velké Británii za podpory Agentury OSN pro uprchlíky (UNHCR) a týmu NEOM McLaren Extreme E v roce 2023. Další informace naleznete na adrese www.vantage.foundation .

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2373110/Image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg 

 

KONTAKT: Steven Xie, výkonný ředitel nadace Vantage, steven.xie@vantage.foundation

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadace Vantage Foundation navazuje spolupráci s organizací Instituto Claret za účelem podpory znevýhodněných komunit v Brazílii  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.