Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Braun uvádí na trh první IPL systém na světě

PR článek, aktualizováno 28. března 2024, 11:05

Praha 28. března 2024 (PROTEXT) - Braun uvádí na trh první IPL systém na světě, který se učí po každém použití a přizpůsobuje se vaší pokožce - Braun Skin i-expert s technologií umělé inteligence, která přináší revoluci do beauty rutiny a zajistí jeden rok hladké pokožky*

Braun Skin i-expert IPL je první IPL systém na světě, který se učí s každým dalším použitím a poskytuje individuální zážitek šitý na míru právě vám. Kromě toho vás pomocí mobilní aplikace vede v reálném čase k dosažení těch nejlepších výsledků. Braun vám přináší možnost stát se svou vlastní kosmetičkou a dosáhnout dlouhotrvajícího odstranění chloupků od hlavy až po paty v pohodlí domova.

Německá značka elektroniky Braun světu představuje Braun Skin i-expert, jediný plně propojený systém IPL, který se učí, přizpůsobuje a prostřednictvím mobilní aplikace synchronizované s IPL epilátorem poskytuje personalizovanou zpětnou vazbu v reálném čase. Epilátor Braun Skin i-expert umožní dosáhnout rychlých a dlouhotrvajících výsledků při odstraňování chloupků. Můžete díky němu docílit hladké pokožky na jeden rok*, a to vše v pohodlí vašeho domova.

Inteligentní systém funguje tak, že automaticky přizpůsobuje vysílanou energii odstínu vaší pokožky a aktivně vám poskytuje personalizované ošetření v reálném čase pro každou oblast těla - dává vám do rukou moc odstranit (nebo neodstraňovat!) chloupky tak, jak chcete.

"IPL neboli intenzivní pulzní světlo je technologie využívající přeměnu světlené energie na tepelnou. Světelné paprsky, které epilátor vydává, zasahují melanin ve folikulech chloupků pod povrchem kůže. Tím přerušují cyklus dorůstání chloupku. Docílíme tak dlouhodobě hladké pokožky bez chloupků. Intervaly mezi ošetřeními potřebné pro co nejlepší výsledky jsou velmi individuální a odvíjí se od barvy a tloušťky chloupků a kontrastu mezi barvou chloupku a vaší pokožky. Benefitem nového modelu IPL epilátoru Braun Skin i-expert je sestavení časového plánu epilací vám na míru, intervaly totiž přizpůsobí doposud dosaženým výsledkům," vysvětluje dermatoložka MUDr. Jana Housková.

Technologie IPL Skin i-expert společnosti Braun byla navržena tak, aby nabízela rychlé, bezpečné a pohodlné odstraňování chloupků, takže se stanete sami sobě domácí kosmetičkou:

  • Inteligentní zpětná vazba vám umožní dosáhnout nejlepších výsledků, protože vás v reálném čase navádí, abyste nevynechali žádné ošetřované oblasti.
  • Jediný IPL s automatickým přizpůsobením výkonu záblesků odstínům vaší pleti a s funkcí Skin Check pro dosažení nejlepších výsledků při zachování plné bezpečnosti. Doporučí další tipy, jak vylepšit příští ošetření.
  • Už se nemusíte bát, že zmeškáte sezení v salonu! Nástroj pro sledování osobního pokroku a chytrý kalendář vám automaticky přizpůsobí plán ošetření a ukáže vám, kolik jich ještě zbývá, což vám umožní snadno kontrolovat váš postup v odstranění chloupků, a to za zlomek ceny návštěvy salonu.

* Při dodržování režimu. Individuální výsledky se mohou lišit.

O značce Braun

Společnost Braun, dceřiná společnost Procter & Gamble, byla založená v Německu v roce 1921, vyvíjí a vyrábí širokou škálu malých domácích spotřebičů, které spojují technické inovace, spolehlivou kvalitu a osobitý design. Jedná se o širokou škálu výrobků od elektrických holicích strojků a kosmetických výrobků až po domácí spotřebiče, hodinky a reproduktory. Produkty Braun jsou distribuovány po celém světě. Nejnovější zprávy a podrobné informace o značce Braun naleznete na adrese www.braun.com.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Braun uvádí na trh první IPL systém na světě  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.