Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Celosvětové uvedení série videí Dojmy z Pekingu: Perspektiva velvyslanců

PR článek, aktualizováno 28. března 2024, 8:18

Londýn 28. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Šest diplomatů odhaluje své jedinečné zážitky z čínského hlavního města

Na londýnském knižním veletrhu ve Velké Británii byla nedávno uvedena multimediální série videí Moje dojmy z Pekingu. Seriál představuje šest velvyslanců v Číně, kteří se podělili o své dojmy a zážitky z Pekingu. Mezi přítomnými diplomaty byli jihoafrický velvyslanec Xie Shengwen, bývalý pákistánský velvyslanec Moin ul Haque, kyperská velvyslankyně Martha Mavrommati, súdánský velvyslanec Omer Mohamed Ahmed Siddig, řecký velvyslanec Evgenios Dimitrios Kalpyris a mongolský velvyslanec Tuvshin Badral.

Slavnostní premiéru videí uváděl Li Hongwen, výkonný ředitel organizace China National Publications Import and Export (Group) Corporation (CNPIEC ). Na akci byl přítomen také Chang Bo, prezident organizace China Publishing Group, který přednesl projev. Slavnostní premiéry série videí se zúčastnil také Alanoud Ali, prezident organizace Emirates Publishers Association.

Chang Bo ve svém projevu vyzdvihl zkušenosti velvyslanců v Pekingu jako příklad mezinárodní spolupráce, integrace a pokroku. Poznamenal, že jejich myšlenky a pocity jsou hlubokým odrazem toho, jak různé kultury a národnosti nahlížejí na duši Pekingu.

Akci k vydání videa uspořádala CNPIEC za podpory oddělení propagace Městského výboru KS Číny v Pekingu a Pekingského fondu na podporu kultury. Začátkem února se v Pekingu konala k vydání série videí tisková konference.

O organizaci China National Publications Import and Export (Group) Corporation

CNPIEC je přední organizací zabývající se dovozem a vývozem v čínském vydavatelském sektoru a předním poskytovatelem mezinárodních výstavních služeb. Pekingský mezinárodní knižní veletrh (BIBF), založený a organizovaný společností CNPIEC, letos slaví svůj 30. ročník. V současnosti je BIBF druhým největším mezinárodním knižním veletrhem na světě a jednou z nejvlivnějších kulturních událostí v celosvětovém měřítku. Každoročně se na něm setkávají osobnosti kulturního a nakladatelského života z více než stovky zemí a regionů a pořádá se v něm více než sto tematických fór, seminářů a nejrůznějších aktivit spojených s četbou. Tyto akce usnadňují výměnu znalostí mezi čínskými a mezinárodními odborníky z oblasti vydavatelství a širokou veřejností a pomáhají jim porozumět různým kulturám a tradicím z celého světa. BIBF slouží nejen jako přehlídka čínské kultury, ale také jako globální platforma pro mezikulturní komunikaci a integraci.

KONTAKT: Yue Meng, 759406446@qq.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celosvětové uvedení série videí Dojmy z Pekingu: Perspektiva velvyslanců  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.