Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lidl opět triumfuje v soutěži Mastercard Obchodník roku. Napříč kategoriemi získal již 32 ocenění

PR článek, aktualizováno 27. března 2024, 12:20

Praha 27. března 2024 (PROTEXT) - Díky podpoře zákazníků získala společnost Lidl Česká republika další dvě prestižní ocenění Mastercard Obchodník roku. V uplynulém roce Lidl ovládl kategorii Obchodník roku s potravinami a Cenu veřejnosti. Celkově jde již o 32. vítězství napříč kategoriemi. Hlavními měřítky soutěže byly důvěra zákazníků a pozice Lidlu na trhu. Do hlasování o Ceně veřejnosti se zapojilo téměř 85 tisíc lidí.

Společnost Mastercard uděluje prestižní ocenění Mastercard Obchodník roku již 21 let. V letošním roce získal Lidl osmý triumf v kategorii Obchodník roku s potravinami a potvrdil tak svou významnou pozici na trhu. Společnost také vyhrála čtrnáctou Cenu veřejnosti, což dokazuje silnou důvěru tuzemských zákazníků, na níž si Lidl dlouhodobě zakládá. Svůj hlas Lidlu poslalo 54 221 zákazníků.

Své nadšení a vděk za ocenění okomentoval také provozní ředitel a jednatel společnosti Lidl, Zdeněk Jerie: „Spokojený zákazník je naše motto, a o to víc náš těší, že o tomto ocenění jste rozhodli vy, naši zákazníci. Jsme hrdí na tuto výhru, ale zároveň si uvědomujeme, že toto vítězství nese s sebou závazek. Chceme si udržet vaši důvěru a spokojenost i v budoucích letech.“

Získání dalších dvou prestižních ocenění Mastercard Obchodník roku svědčí o kvalitě služeb, které společnost poskytuje. Jsou důkazem nejen úsilí Lidlu přinášet svým zákazníkům vynikající nákupní zážitky, ale také výsledkem vybudované důvěry u veřejnosti.

 

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 319 prodejen, které jsou zásobovány 5 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 75 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě Lidl-shop. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či v minulých letech výstavbu Rákosníčkových hřišť.

 

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidl opět triumfuje v soutěži Mastercard Obchodník roku. Napříč kategoriemi získal již 32 ocenění  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.