Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

TUMI představuje dámskou kolekci Asra v kampani s novou globální ambasadorkou Mun Ka Young

PR článek, aktualizováno 27. března 2024, 8:39

Singapur 27. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Značka TUMI znovu posiluje svou pozici v ženském světě kolekcí, která je právě tak moderní jako všestranná

Mezinárodní značka pro cestování a životní styl TUMI dnes představila svou nejnovější kolekci kabelek Asra pro přirozeně stylovou, moderní ženu stále v pohybu. Na oslavu zbrusu nové kolekce a rozvíjející se kategorie dámských kabelek značky TUMI se tváří nové kolekce stala uznávaná jihokorejská herečka Mun Ka Young. V kampani pro tuto značku ji uvidíme vůbec poprvé.

Kolekce Asra se díky ženskému designu a zvýrazněným akcentům propojujícím praktičnost a styl snadno stane ideálním doplňkem na den i na večer. Najdeme v ní kabelky ve třech velikostech a čtyřech působivých barevných variantách – černé Matte Black charakteristické pro značku TUMI, světlé Moonlight, růžové Cameo Rose a pestré kombinaci odstínů Purple Sunset, inspirované přírodou na singapurském ostrově Sentosa.

"TUMI s mimořádným potěšením rozšiřuje svou nabídku pro ženy o kabelky Asra, které dokazují, že nabízíme víc, než jen moderní zavazadla. Naše doplňky a nádherné designy jsou dokonalými společníky pro nabitý životní styl," říká senior viceprezidentka společnosti TUMI pro marketing a elektronický obchod Jill Krizelmanová. "Nadšení jsme také z příchodu Mun Ka Young v roli naší nejnovější globální ambasadorky TUMI. Je symbolem toho, jak se má nositelka doplňků TUMI cítit: sebevědomá, úspěšná a silná."

Každou kabelku Asra zdobí měkké sklady, sladěné kování a ramenní popruh s uzlem pro další vizuální a strukturální rozměr. To vše doplňuje vnější kapsička s podšívkou z mikrovlákna ideální pro uložení telefonu nebo slunečních brýlí a kožený přívěsek na monogram (v prodeji samostatně), který dodá kabelce nádech osobitosti.

Pro představení této kolekce spolupracovala značka TUMI s Mun Ka Young na oslnivé kampani, která ztělesňuje eleganci a moderní půvab kabelek Asra. V kampani pod taktovkou režisérky C Prinz s kamerou Bibi Cornejo Borthwickové sledujeme Mun, jak se svou kabelkou Asra objevuje klasický architektonický prostor připomínající muzeum. Kabelka je jí nerozlučným společníkem při putování, na kterém se prolíná s kopiemi sebe sama v symbolickém ztvárnění proměnlivosti a půvabu této kolekce.

"Je mi ctí stát se tváří nové kolekce kabelek Asra od TUMI. Tuto značku dlouhodobě obdivuji a velmi mě potěšilo, že experimentuje s novými tvary. Krása a všestrannost tvoří významnou součást mého života – a tyto kabelky od TUMI jsou dokonalým doplňkem na jakoukoli cestu."

Celosvětové uvedení kampaně oslavila značka TUMI společně s Mun Ka Young úchvatnou globální akcí v Singapuru. Cena kolekce Asra se pohybuje v rozmezí 350 až 495 USD. Kolekci Asra si můžete zakoupit na stránkách TUMI.com a v prodejnách TUMI po celém světě.

O společnosti TUMI

Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní funkční luxusní doplňky pro obchod a cestování navržené tak, aby obohacovaly, usnadňovaly a zpříjemňovaly všechny aspekty života na cestách. Její produkty v sobě spojují dokonalou funkčnost s nápaditostí, díky nimž je celoživotním partnerem odvážných osobností, které jsou neustále v pohybu a nic je nemůže zastavit. Další informace o společnosti TUMI naleznete na jejích stránkách TUMI.com a sledovat ji můžete také na sociálních sítích Instagram, TikTok, Facebook a YouTube.

TUMI a logo TUMI jsou registrované ochranné známky společnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Kontakty společnosti TUMI pro média

Alexandra Gillis

TUMI

alexandra.gillis@tumi.com

 

Hailey Hauldren

SHADO

Whhauldren@weareshadow.com

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2354106/TUMI_DEBUTS_WOMEN.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/214382/tumi_logo.jpg

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TUMI představuje dámskou kolekci Asra v kampani s novou globální ambasadorkou Mun Ka Young  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.