Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Marketplace Summit – BaseLinker Expo 2024

PR článek, aktualizováno 27. března 2024, 8:40

Praha 27. března 2024 (PROTEXT) - Organizátoři zvou na nový celodenní veletrh a konference pro e-shopy a e-commerce prodejce se zaměřením na rozšíření e-commerce businessu prostřednictvím marketplaců a přeshraničního prodeje.

Marketplace Summit je plánován na 4. dubna 2024 v Praze v Cubexu za účasti padesáti vystavovatelů. Nabídne setkání s více než deseti populárních marketplaců včetně Amazonu, který je na takové akci v České republice vůbec poprvé.

Kromě marketplaců, jako je již zmiňovaný Amazon, budou vystavovat a přednášet i další známé platformy jako jsou Allegro, Kaufland či eBay. Zúčastní se také zástupci předních e-commerce nástrojů a služeb, které jsou spojené s expanzí do zahraničí a prodejem na online tržištích.

Marketplacy jsou tématem, které aktuálně rezonuje českou a slovenskou e-commerce. Cílem veletrhu je sdělit aktuální informace a předat relevantní zkušenosti, stejně jako načerpat inspirace od známých e-shopů a online prodejců prostřednictvím 40 přednášek, panelových diskusí, zkušeností e-shopů a workshopů.

Součástí celodenní akce bude kromě bohatého obsahu také možnost networkingu, konzultací s odborníky v oboru, nebo večerní party.

Marketplace Summit pořádá e-commerce platforma BaseLinker ve spolupráci s e-commerce partnery a mediálními partnery. Jde o jedinou takovou akci ve střední Evropě. Vstup je zdarma.

Moderátorem akce bude Tomáš Braverman, bývalý CEO Heuréka Group.

Více informací a možnost registrace najdete na oficiálních stránkách Marketplace Summit – BaseLinker Expo https://expocz.baselinker.com/.

 

Autor: BaseLinker

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marketplace Summit – BaseLinker Expo 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.