Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ceny firemním podcastům rozdány

PR článek, aktualizováno 26. března 2024, 12:08

 

Praha 26. března 2024 (PROTEXT) - Ve čtvrtek 21. března byla na slavnostním večeru pořádaném podcastovým labelem EP Events & Production poprvé v historii rozdána ocenění pro firemní podcasty. Firmy zde soutěžily v pěti kategoriích. Vítězem v kategorii Nejlepší moderátor se stala Kateřina Šantorová za podcast Tady Vodafone, za nejlepší Technické zpracování si odnesla cenu DM Drogerie Markt Česko a cenu v kategorii Dlouhodobý přínos porota udělila podcastu Hypotécast. Další ocenění patřilo Absolutnímu vítězi, kterým se stala DM Drogerie.

"Jsme rádi, že se do prvního ročníku přihlásilo 25 firemních podcastů napříč všemi obory. Celý večer hodnotíme jako vydařený. První reakce jsou na event pozitivní a z toho máme asi největší radost," uvádí Tomáš Šusta ze společnosti EP Events & Production a Petr Schwank za pořadatele s úsměvem dodává: "První ročník je za námi, malinko si odpočineme a vrhneme se hned do druhého."

"Moc si vážíme obou ocenění, jak za nejlepší Technické zpracování, tak i za Absolutního vítěze mezi všemi firemními podcasty. Jsme rádi, že nás porota vybrala jako to nejlepší z firemních podcastů a zároveň je to velká motivace pokračovat ve zlepšování kvality podcastu pro celý tým, který se na vytváření podcastu podílí. V neposlední řadě děkuji všem, kteří přispívají k výrobě podcastu, jak u nás interně v DM, tak i externě a zejména agentuře Chilly production," uvádí Jiří Peroutka, manažer komunikace DM Drogerie Markt Česko, Absolutní vítěz firemního podcastu.

"Díky iniciativě 'épečka' (EP Events & Production) se otevřely dveře pro ocenění firemních podcastů, které jinak v klasických soutěžích často uniknou pozornosti. Jsem vděčná za nominaci a cenu pro nejlepšího moderátora beru jako potvrzení, že když se člověk nebojí jít do něčeho nového a věnuje se své práci s radostí a autenticitou, jeho hlas má sílu," říká Kateřina Šantorová, zakladatelka a moderátorka podcastu Tady Vodafone.

Porota byla složená z expertů na marketing, komunikaci a vizuální tvorbu. Mezi jejími členy byl například Daniel Šturm s více než 25 lety zkušeností z řízení marketingu a obchodu velkých značek a M&A poradkyně Margareta Křížová. Nechyběl ani moderátor Evropy 2 Petr Říbal a za umělecký a kreativní svět přispěl k vyhodnocení firemních podcastů Honza Bican, který má za sebou řadu spoluprací i s mezinárodními značkami. Dlouholetou profesní zkušeností byl v porotě jistě velký přínosem Alexandr Hemala, nejdéle sloužící hlasatel veřejnoprávní televize.

Kategorie a výherci:

Dlouhodobý přínos

1. Hypotécast

2. O lidech

3. Třicítka dTestu

Moderátor

1. Tady Vodafone – Kateřina Šantorová

2. Životozprávy – Lucie Petráková

3. Kruté sklady – Michal Beneš a Martin Hynčica

Technické zpracování

1. dm podcast

2. TruePositive

3. Hackni Byznys

Absolutní vítěz

Drogerie dm

Speciální cena pro podcasty od EP Events

Decathlon – podcast Decast

Unicorn attacks – Don’t die stupid

Kooperativa – Podcast od Kooperativy

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ceny firemním podcastům rozdány  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.