Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Edurun.cz: sportovní událost, která zároveň vzdělává

PR článek, aktualizováno 26. března 2024, 8:20

Praha 26. března 2024 (PROTEXT) - Již 1. června 2024 se uskuteční celorepubliková vzdělávací událost EDURUN.cz, kombinující sportovní aktivitu s rozvojem dovedností studentů a zapojením absolventů. Tento unikátní projekt má ambici stát se novou tradicí na školách v České republice. Zapojení je nabídnuto všem základním, středním a vysokým školám napříč republikou zcela zdarma s tím, že startovné připadne škole, aby ho investovala do dalšího rozvoje studentů.

EDURUN.cz není jen během a pochodem, ale také platformou pro rozvoj praktických zkušeností a dovedností studentů, kteří se budou podílet na organizaci akcí na svých školách ve svých městech. Akce zároveň umožňuje školám upevňovat vztahy s jejich absolventy, kteří jsou zváni. Mimo to projekt cílí na zlepšení kondice a fyzického zdraví studentů a absolventů.

Do projektu EDURUN.cz se začínají hlásit školy z celého Česka. "Očekáváme účast škol z celého Česka, které se stanou součástí pohybového i vzdělávacího fenoménu v jeden společný den. Zapojené školy mají možnost individualizovat svůj program a organizovat doprovodné aktivity, které umožní studentům nejen zlepšit fyzickou kondici, ale také získat cenné organizační a týmové dovednosti," říká Michal Novák, zakladatel platformy #ČESKObudoucnosti, která za projektem EDURUN.cz stojí.

Klíčové výhody pro školy:

  • Zapojení školy do celostátního projektu.
  • Rozvoj organizačních a týmových dovedností studentů.
  • Vytváření nezapomenutelných zážitků a podpora celoživotního vzdělávání.
  • Příležitost pro absolventy vrátit se na svoji alma mater a aktivně se zapojit.
  • Prostor pro zvýšení fyzické kondice studentů, učitelů i absolventů.

 

O platformě #ČESKObudoucnosti

Jsme nezisková platforma #ČESKObudoucnosti, právně zastřešená Asociací Studentů a Absolventů, která vznikla v roce 2008. Naším posláním je spojovat lídry dneška s lídry budoucnosti. To děláme v různých formách už 15 let a podporujeme tím vizi: ČESKO MOZKOVNOU SVĚTA DÍKY ŠPIČKOVÉMU VZDĚLÁVÁNÍ.

Propojujeme aktivní osobnosti, podnikatele, učitele a ředitele škol, leadery na vysokých školách, zástupce neziskovek a nadací, politiky, zástupce velkých korporací a média. Ty, kteří dlouhodobě podporují talent, inteligenci a šikovnost lidí v Česku. Ty, kteří už mění nebo chtějí proměnit Česko na "mozkovnu světa". Díky špičkovému vzdělávání.

S touto vizí také realizujeme projekty, které mají vizi Česka pomoct dosáhnout. Každý rok se našich aktivit a programů účastní stovky tisíc studentů a absolventů. Za 15 let naší existence to je již několik milionů občanů ČR.

Jsme platforma otevřená každé osobě a organizaci, která se chce na budoucnosti Česka svým dílem také podílet a ztotožňuje se s naší vizí a posláním.

 

Naše projekty:

www.EDURUN.cz

www.ABSOLVENTI.cz

www.VzdelavameCesko.cz

www.AbsolventiPomahaji.cz

www.TOPzamestnavatele.cz

www.CEOroku.cz

www.TechnicDays.cz

www.EkonTech.cz

www.Absolvent.cz

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Edurun.cz: sportovní událost, která zároveň vzdělává  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.