Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pěstování důvěry ke kryptu: CEO společnosti Bybit propaguje integritu a spolupráci na summitu DACOM v Singapuru

PR článek, aktualizováno 23. března 2024, 11:19

Dubaj (SAE) 23. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Bybit, jedna ze tří největších burz s kryptoměnami na světě podle objemu, s potěšením přináší klíčové myšlenky, o které se podělil její Co-founder and CEO Ben Zhou na keynote session v rámci veletrhu DACOM Singapur 2024. Zhou se ve svých příspěvcích věnoval strategickému zaměření společnosti Bybit na uživatelskou zkušenost, závazku k integritě trhu a proaktivní spolupráci s regulačními orgány v prostředí vyvíjejícího se odvětví kryptoměn.

Rozptýlení mylných představ a podpora porozumění

Zhou se ve svém příspěvku věnoval rozšířeným omylům ohledně decentralizovaných financí (DeFi) a jejich vztahu k tradičním finančním systémům. Vyzdvihl úsilí odvětví o překlenutí této mezery a spolupráci s regulačními orgány a zdůraznil hodnotovou nabídku kryptoměn jako alternativy zejména pro regiony s obtížemi v oblasti tradičních finančních infrastruktur.

Orientace v regulačním terénu

Zhou dále připomněl proaktivní postoj společnosti Bybit k zapojení regulačních orgánů a zdůraznil význam konstruktivního dialogu a dodržování různých regulačních rámců. Vyzdvihl význam zachování integrity trhu a předcházení manipulativním praktikám, zejména s ohledem na zaměření společnosti Bybit na služby institucionálním klientům.

Institucionální adaptabilita a perspektivy odvětví

Ve svém náhledu na budoucí trajektorii odvětví Zhou předpověděl pokračující nárůst institucionálního zapojení a rostoucí trend směrem k vlastnímu správě mezi retailovými investory. Zdůraznil také význam agilního rozhodování a přizpůsobivosti při orientaci v dynamickém prostředí a závazek společnosti Bybit vyvíjet se v souladu s požadavky trhu.

Hybridní řešení a interoperabilita v oblasti DeFi

Zhou dále zdůraznil dynamický vývoj decentralizovaných financí s podotknutím: „Toto prostředí není definováno pouze úplnou decentralizací nebo úplnou centralizací. DeFi existují spíše na rozmanitém spektru hybridních modelů." Poukázal také na trajektorii odvětví směrem k provázanosti a interoperabilitě, přičemž vyzdvihl hybridní řešení jako klíčová při propojování konvenčních a decentralizovaných finančních rámců.

Iniciativy pro společný růst

V neposlední řadě Zhou připomněl význam spolupráce s regulačními orgány, zejména s centrálními bankami, při usnadňování postupů udělování licencí a umožnění inovací finančních služeb. Uznal výzvy spojené se spoluprací s regulačními orgány v různých jurisdikcích a zdůraznil nezbytnost spolupráce a souladu s předpisy pro podporu růstu a legitimity odvětví.

Utváření životaschopné budoucnosti kryptoměn

Účast společnosti Bybit na veletrhu DACOM Singapur 2024 ilustruje její odhodlání zlepšovat uživatelské zkušenosti, řešit regulační výzvy a podporovat další vývoj kryptoměnového ekosystému.

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je jednou ze tří největších burz s kryptoměnami podle objemu transakcí s celkem 25 miliony uživatelů. Byla založena v roce 2018 a nabízí profesionální platformu pro investory a obchodníky v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i pilotů Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press 

S dotazy médií se můžete obracet na adresu media@bybit.com

Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2368336/Fostering_Trust_Crypto_Bybit_CEO_Advocates_Integrity___Collaboration_DACOM.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4607096/Logo.jpg 

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pěstování důvěry ke kryptu: CEO společnosti Bybit propaguje integritu a spolupráci na summitu DACOM v Singapuru  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.