Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EasyGo - Revoluce v přepravě osob právě začala!

PR článek, aktualizováno 22. března 2024, 10:19

Praha 22. března 2024 (PROTEXT) - Na české taxi scéně se objevila nová společnost - EasyGo. Ta svým zákazníkům nabízí nejen největší a nejmodernější vozový park v Praze, ale hlavně osobní přístup ke každému klientovi. Jako jedna z mála firem v ČR si kromě objednávek přes aplikaci udržuje i klasický dispečink s živou operátorkou, která s vámi vyřeší jakýkoliv problém. Společnost EasyGo převzala provoz několika telefonních dispečinků a sloučila jej do jednoho velkého call centra. Především díky tomu společnost EasyGo už dnes zajišťuje dopravu osob nejen pro největší pražské hotely, ale také pro největší společnosti v ČR. Namátkou jmenujme například PPF, ČSOB, CTP Park, Menzies a další. Mezi klienty EasyGo má nezastupitelné místo také Uber Airport. Díky EasyGo se tak radikálně mění kultura taxislužby v ČR. Konečně!

Společnost Uber získala smlouvu na přepravu cestujících na letišti Václava Havla v září roku 2023. “V koncesním řízení jsme kladli důraz hlavně na požadavky cestujících, kteří především chtějí znát cenu za jízdu předem. Letiště si bude neustále kontrolovat nejen kvalitu služby, ale i dodržování cenové regulace. Všechny jízdy, i ty, které budou mimo Prahu, musí být v souladu s nařízením magistrátu o maximálních cenách,“ řekl tehdy médiím Jakub Puchalský, člen představenstva Letiště Praha.

Jednou z podmínek letiště bylo, aby cestující přepravovaly vozy, které nejsou starší než 3 roky. Na to okamžitě zareagovala společnost EasyGo, která pořídila 150 zcela nových automobilů. Většina těchto vozidel je buď s hybridním nebo zcela elektrickým pohonem. “Chceme, aby naši cestující měli maximální komfort, na který jsou zvyklí z jiných světových letišť. Jedním ze světových standardů je i ekologičnost dopravy. Naše flotila proto nezatěžuje životní prostředí v metropoli. V tuto chvíli se ohlížíme po nákupu dalších plně elektrických vozů. Ty by měly začít obsluhovat zákazníky nejpozději v druhé polovině tohoto roku,” poodhaluje plány Tomáš Kubišta, jeden ze zakladatelů EasyGo.

S tímto rozvojem souvisí i masivní nábor řidičů, který EasyGo právě spouští. “V současnosti je řízení vozu pro EasyGo skvělou příležitostí pro každého, kdo rád řídí. Jezdíte novým luxusním vozem, klienty vám dodává letiště i dispečink společnosti, pracovní dobu si určujete sami, výplata je každý týden. Příjmy našich řidičů jsou navíc vysoce nad průměrem v ČR. Narozdíl od klasické taxikařiny se u nás jezdí hlavně přes den,” osvětluje Kubišta.

Kromě komfortu během jízdy se společnost EasyGo zaměřila i na komfort objednávání přepravy a aktivní komunikaci se zákazníky. Brzy bude spuštěna unikátní aplikace EasyGo, pomocí které si bude možné objednat přepravu s nejkratší čekací dobou v Praze. Navíc za férových podmínek s jasnou cenou před nastoupením do auta. Jako jediná přepravní společnost s takovým množstvím aut v Praze má EasyGo také klasické call centrum s živými operátorkami. “Je nám jasné, že je stále hodně lidí, kteří nechtějí k objednání taxi využívat aplikace nebo někam zadávat údaje z platební karty. Na čísle 257257257 objednávku vyřeší operátor, který samozřejmě informuje i o ceně za jízdu. Zároveň jsme na tomto čísle schopni velmi rychle vyřešit třeba i zapomenuté věci. Jsme si vědomi i toho, že ne vždy se vše povede. Klienti využívající aplikace si mnohdy stěžovali, že nemají komu zavolat. Každý problém se dá u nás řešit 24/7 s našimi operátory. I to je náš příspěvek ke kultuře cestování,” prozrazuje další obrovskou výhodu EasyGo Tomáš Kubišta.

EasyGo, to ale nejsou jen auta. Společnost stojí také za vývojem a instalací objednávkových “kiosků” v halách Letiště Václava Havla. Ty má Praha jako jediné letiště na světě. “Už během prvního půl roku provozu kiosky obstály u náročné klientely z celého světa,” představuje světovou novinku Kubišta.

Objednávkové terminály má EasyGo k dispozici i pro různé kongresy, veletrhy nebo jiné eventy, na kterých zajišťuje dopravu. “Jsme schopni toto zařízení instalovat kdekoliv a zajistit tak komfortní transport lidí během celé akce. Tyto kiosky jsou ideální i pro lobby velkých hotelů jako alternativa ke klasické recepci. I tímto způsobem objednávky se cestující vždy dopředu dozví cenu a jsou mu odeslány informace o řidiči a voze, kteří ho přepraví,” doplňuje Tomáš Kubišta.

Díky společnosti EasyGo se radikálně mění prostředí taxislužby v našem hlavním městě. Nutno dodat, že je ta změna k lepšímu.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EasyGo - Revoluce v přepravě osob právě začala!  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.