Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Huawei představuje novou vlnu mobilních a nositelných produktů s označením "Super Slim, Super Selfie"

PR článek, aktualizováno 22. března 2024, 9:11

Mexico City 22. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - HUAWEI Consumer Business Group (CBG) dnes představila svou nejnovější produktovou řadu „Super Slim, Super Selfie" v čele s řadou HUAWEI nova 12, která je proslulá svými špičkovými selfie fotoaparáty a tenkým designem.

Na trh se dostávají také modely HUAWEI Band 9 a HUAWEI FreeLace Pro 2. Kampaň u příležitosti uvedení na trh odráží odhodlání společnosti Huawei uspokojit estetické a technologické touhy mladších zákazníků.

Řada HUAWEI nova 12 je příkladem harmonie mezi stylem a technologií, když představuje lehký telefon HUAWEI nova 12s s jedinečným designem s texturou okvětních lístků. HUAWEI nova 12s i HUAWEI nova 12 SE zdědily ikonický a úžasný design Star Orbit Ring, zatímco model HUAWEI nova 12i se posunul o krok dál díky designu Super Star Orbit Ring.

Série je k dispozici v zářivých barvách a snaží se souznít s energickým a odvážným duchem dnešní mládeže.

HUAWEI FreeLace Pro 2 a HUAWEI Band 9 doplňují chytré telefony a spojují v sobě funkčnost s módním stylem. Sluchátka se pyšní pohodlným provedením s nákrčníkem pro celodenní poslech, zatímco HUAWEI Band 9 nabízí stylové pásky pro celodenní pohodlí – obojí k dispozici v řadě barev, které dokonale doplní jakýkoli outfit. V nabídce jsou také speciální modré edice, které jsou jako stvořené k chytrým telefonům řady nova.

Řada HUAWEI nova 12 je průkopníkem v technologii selfie fotoaparátů a model HUAWEI nova 12s je vybaven 60Mpx ultraširokoúhlým selfie fotoaparátem, který posouvá hranice možností skupinových snímků s vysokým rozlišením a scénických selfie. Kromě toho se tato řada může pochlubit špičkovými schopnostmi zadního fotoaparátu, které jsou podpořeny pokročilým fotografickým softwarem.

Premiéru má uživatelské rozhraní EMUI 14, které zlepšuje uživatelské prostředí díky vyššímu zabezpečení, personalizaci a efektivitě. EMUI 14 přináší funkce jako Live View pro aktivitu aplikací v reálném čase na zamykací obrazovce a komplexní správu soukromí. Řada HUAWEI nova 12 je optimalizována pro výdrž díky velkým bateriím a rychlému nabíjení, což zkracuje prostoje.

HUAWEI Band 9 a HUAWEI FreeLace Pro 2 vynikají dlouhou výdrží baterie a rychlým nabíjením, které zajišťují, že uživatelé zůstanou připojeni bez nutnosti častého nabíjení. HUAWEI Band 9 také představuje technologii HUAWEI TruSleep™ 4.0, která přináší komplexní funkce pro správu spánku na zápěstí uživatele.

Další informace o dostupnosti najdete na oficiálních stránkách společnosti Huawei. Společnost Huawei CBG nabízí publiku po celém světě rozmanitou škálu produktů, které jsou podporovány rozsáhlou sítí pracovníků výzkumu a vývoje, což podtrhuje závazek společnosti Huawei k inovacím a spokojenosti spotřebitelů.

Další informace naleznete na adrese http://consumer.huawei.com.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2367009/image_1.jpg

KONTAKT: Raina Zhang, zhangrui302@huawei.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Huawei představuje novou vlnu mobilních a nositelných produktů s označením "Super Slim, Super Selfie"  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.