Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dreame Hair Miracle: Revoluce v sušení a úpravě vlasů

PR článek, aktualizováno 22. března 2024, 9:28

 

Praha 22. března 2024 (PROTEXT) - V éře inovací přichází Dreame Hair Miracle, který radikálně mění způsob sušení vlasů.

Nejde jen o obyčejný fén - je to vrcholný výsledek inženýrského umu a designu, který slibuje transformovat vaši rutinu péče o vlasy na dosud nevídanou úroveň. S výkonným motorem s otáčkami 130 000 RPM, pěti speciálně navrženými magnetickými nástavci, produkcí 600 milionů negativních iontů, čtyřmi teplotními režimy, rychlostí proudění vzduchu 70 m/s a příjemně nízkou hladinou hluku 57 dB, Dreame Hair Miracle představuje skutečnou revoluci ve světě péče o vlasy.

Pět nástavců, pět příležitostí

Každý z pěti magnetických nástavců byl navržen s myšlenkou na specifické potřeby sušení a stylingu vlasů. Esenční nástavec je určen pro hloubkovou výživu, stylingový pro precizní úpravu, hladký pro minimalizaci krepatění, difuzér pro tvorbu dokonalých kudrlinek a nástavec pro vyhlazení zajišťuje dokonalou hladkost a lesk. Inovativní technologie využití 600 milionů negativních iontů na cm³ efektivně neutralizuje statickou elektřinu, díky čemuž jsou vlasy po sušení hladší, zdravější a přirozeně lesklé. Tyto anionty navíc uzavírají kutikuly vlasů a chrání je před poškozením teplem, což vrací vlasům jejich přirozenou texturu a lesk. Fén i nástavce jsou baleny v koženém kufříku, který z něj dělá luxusní dárek pro své blízké.

Výkon, který překonává hranice

Srdcem tohoto zařízení je vlastní motor Dreame s otáčkami 130 000 RPM, který dodává silný proud vzduchu o rychlosti 70 m/s, čímž zefektivňuje odstranění vlhkosti a zkracuje dobu sušení, zatímco průtok vzduchu 55 m³/h zajišťuje rychlé a rovnoměrné sušení. Tato vysoká rychlost a objem vzduchu přinášejí nejen efektivitu, ale i úsporu času.

Přizpůsobení na míru

Uživatelé si mohou přizpůsobit proces sušení díky čtyřem teplotním režimům: od chladného vzduchu pro šetrné sušení, přes rychlé sušení horkým vzduchem, až po jemný režim pro dodatečnou výživu. Unikátní je také možnost sledovat reálný teplotní režim na integrovaném LCD panelu, což přináší uživateli lepší kontrolu a přizpůsobení sušení jeho aktuálním potřebám.

Nová éra péče o vlasy

Dreame Hair Miracle přináší nejen vynikající výkon, ale také nevídanou šetrnost k vlasům, čímž zajišťuje, že vaše vlasy budou po každém použití vypadat lépe a budou zdravější. Tento fén je navržen tak, aby odpovídal potřebám moderního života, kde čas a kvalita péče o vlasy jsou klíčové. Tuto novinku si můžete pořídit na Alza.cz.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dreame Hair Miracle: Revoluce v sušení a úpravě vlasů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.