Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei byla již pátým rokem certifikována jako nejlepší zaměstnavatel v Evropě

PR článek, aktualizováno 21. března 2024, 9:46

Düsseldorf (Německo) 21. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei byla oceněna jako "Nejlepší zaměstnavatel" v Evropě pro rok 2024. Na seznam sestavovaný organizací Top Employers Institute, předním poskytovatelem certifikací v oblasti řízení lidských zdrojů, se dostala již popáté za sebou.

Kromě titulu Nejlepší zaměstnavatel v Evropě získala společnost Huawei uznání také individuálně v 16 evropských zemích: V Belgii, Francii, Itálii, Irsku, Maďarsku, Německu, Nizozemsku, Portugalsku, Polsku, Rakousku, Rumunsku, Řecku, Španělsku, Švýcarsku, Švédsku a Spojeném království.

Top Employers Institute certifikoval více než 2300 organizací ve 121 zemích/regionech, které dohromady zaměstnávají více než 12 milionů lidí po celém světě.

Patrik Rendel, regionální manažer pro DACH & CEE, Top Employers Institute, říká: "Organizace Top Employers Institute považuje společnost Huawei Europe za zaměstnavatele nabízejícího fantastické možnosti kariérního rozvoje na všech úrovních. Společnost Huawei dosáhla o 15 % vyššího skóre, než je celkový součet všech referenčních hodnot pro nejlepší zaměstnavatele."

Titul Nejlepší zaměstnavatel podle seznamu Institutu je uznáním závazku společnosti Huawei vůči talentovaným pracovníkům napříč Evropou i na celém světě. V roce 2024 tato společnost pokračovala v posilování rozvoje, náboru a řízení talentů.

Lesley Whiteová, zástupkyně viceprezidenta pro lidské zdroje společnosti Huawei pro evropský region, uvedla: "Nadaní lidé jsou zásadní součástí naší obchodní strategie v Evropě i ve světě. Máme radost, že jsme již popáté v řadě získali ocenění Nejlepší zaměstnavatel v Evropě. Společnost Huawei působí v Evropě již více než 20 let, uvědomujeme si proto, že pro naše obchodní operace a úspěch je velmi důležité předvést špičkové postupy společnosti Huawei v oblasti řízení lidí na globální platformě. Prostřednictvím tohoto certifikačního procesu společnost Huawei ukázala, jak hledá jedinečnou hodnotu v lidech a jak s nimi různými způsoby pracuje, aby nalákala talentované zaměstnance, udržela si je a rozvíjela jejich schopnosti. Budeme i nadále vytvářet další příležitosti pro podporu talentů v Evropě, aby mohli rozvíjet svou kariéru ve společnosti Huawei."

Huawei nabízí prostředí, které podporuje inovace jak v rámci společnosti v evropských pobočkách i na celém světě, tak v širším technologickém ekosystému, ve kterém působí. V této oblasti má několik iniciativ. ICT Academy je partnerství mezi společností Huawei a univerzitami, jehož cílem je sdílet špičkové technologie této společnosti s univerzitami po celém světě a vychovávat nové talenty v oblasti ICT. Společnost Huawei také pořádá Seeds for the Future, svůj stěžejní program pro rozvoj digitálních dovedností, a Huawei Graduate Program, v jehož rámci absolventi vysokých škol získávají pozice ve společnosti Huawei, aby se mohli rozvíjet a kariérně růst. Společnost Huawei nedávno oznámila, že se evropská verze programu Seeds for the Future bude konat v roce 2024 v Římě.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2367252/

Huawei_accepted_Top_Employer_Europe_Award_Top_Employer_celebration_event.jpg 

KONTAKT: wanjiaxu@huawei.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei byla již pátým rokem certifikována jako nejlepší zaměstnavatel v Evropě  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.